TheMask
SσвεR SαŋTα
- Член од
- 28 февруари 2008
- Мислења
- 298
- Поени од реакции
- 8
хахахха ПОГОЛЕМ ПЛАЧКО ОД РОНАЛДО НЕМА!!!!Џон Тери-најголемиот плачко :pos2:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хахахха ПОГОЛЕМ ПЛАЧКО ОД РОНАЛДО НЕМА!!!!Џон Тери-најголемиот плачко :pos2:
овие двајцата (ДА)Gi ima povekje :
Sevcenko, Ronaldo, Toti, Barthez, Christiano Ronaldo - ne mozham da gi svaram uopshte!!!
Ај веќе кога се мешаш секаде:
![]()
И Роналдо е плачко али он на 20 има плачено а овој 28 години и пак плаче..Ај веќе кога се мешаш секаде:
![]()
Чим е најиздржлив зашо се лизна на најважниот пенал/момент од неговиот живот?Незнаеш ама си ми скурчил више цело време се праиш дека кажуваш факти а усвари незнаеш сам шо збориш.Тери е најиздржлив играч во Англиска Премиер Лига бе еј HELLO(А еден од првите од сите лиги) и он не плаче туку КРи затоа теренот не е добар за играње (се лизга се прави кал)
И Роналдо е плачко али он на 20 има плачено а овој 28 години и пак плаче..
Чим е најиздржлив зашо се лизна на најважниот пенал/момент од неговиот живот?Незнаеш ама си ми скурчил више цело време се праиш дека кажуваш факти а усвари незнаеш сам шо збориш.
А не кажуваш дека Роналдо има 40 пати плачено а Тери еднашИ Роналдо е плачко али он на 20 има плачено а овој 28 години и пак плаче..
Чим е најиздржлив зашо се лизна на најважниот пенал/момент од неговиот живот?Незнаеш ама си ми скурчил више цело време се праиш дека кажуваш факти а усвари незнаеш сам шо збориш.
Ајде вака дека си ти поупатен од мене кажи ми кога биле тие 40 пати?Ја памтам за Португалија на европските првенства дека има плачено 2 пати и за манчестер кога освоивме ЛШ минатата сезона.А не кажуваш дека Роналдо има 40 пати плачено а Тери еднаш
Ех, што би било да навивате за Челзи, у секој пост ќе имавте Роналдо плачко......:nesvest:
Кристијано има плачено 2 пати за Португалија (за пораз-елиминција) и неколку пати за Јунајтед, при истегната тетива (Гатузо миљон пати истегнал, па не заплакал, чисто за споредба) или друга повреда.