Кој фудбалер ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Џон Тери-најголемиот плачко :pos2:
хахахха ПОГОЛЕМ ПЛАЧКО ОД РОНАЛДО НЕМА!!!!:tapp::tapp::pusk::pusk:
6gdl09.jpg
of4sow.jpg
wu2i54.png
:icon_redf:icon_redf:icon_redf:icon_frow:icon_frow

Тери е најиздржлив играч во Англиска Премиер Лига бе еј HELLO(А еден од првите од сите лиги) и он не плаче туку КР :cry: и затоа теренот не е добар за играње (се лизга се прави кал)

Ај веќе кога се мешаш секаде:

JohnTerryPAMartinRickett3.jpg
И Роналдо е плачко али он на 20 има плачено а овој 28 години и пак плаче..

Тери е најиздржлив играч во Англиска Премиер Лига бе еј HELLO(А еден од првите од сите лиги) и он не плаче туку КР :cry: и затоа теренот не е добар за играње (се лизга се прави кал)
Чим е најиздржлив зашо се лизна на најважниот пенал/момент од неговиот живот?Незнаеш ама си ми скурчил више цело време се праиш дека кажуваш факти а усвари незнаеш сам шо збориш.

Чим е најиздржлив зашо се лизна на најважниот пенал/момент од неговиот живот?Незнаеш ама си ми скурчил више цело време се праиш дека кажуваш факти а усвари незнаеш сам шо збориш.

И после имало тука искусни форумџии
Овие зборови не ми се познати од МАКЕДОНСКИОТ литературен јазик!?!?!?!?!?
ОК е !!!!!

А не кажуваш дека Роналдо има 40 пати плачено а Тери еднаш:toe:

Ех, што би било да навивате за Челзи, у секој пост ќе имавте Роналдо плачко......:nesvest:

А не кажуваш дека Роналдо има 40 пати плачено а Тери еднаш:toe:

Ех, што би било да навивате за Челзи, у секој пост ќе имавте Роналдо плачко......:nesvest:
Ајде вака дека си ти поупатен од мене кажи ми кога биле тие 40 пати?Ја памтам за Португалија на европските првенства дека има плачено 2 пати и за манчестер кога освоивме ЛШ минатата сезона.

Тери има плачено еднаш, кога го промаши пеналот во Москва.

Кристијано има плачено 2 пати за Португалија (за пораз-елиминција) и неколку пати за Јунајтед, при истегната тетива (Гатузо миљон пати истегнал, па не заплакал, чисто за споредба) или друга повреда.

Не мислам да ти докажувам ништо пошо секако си тврдоглаво детенце, и од Кристијано икона имаш дома и се молиш.

Кристијано има плачено 2 пати за Португалија (за пораз-елиминција) и неколку пати за Јунајтед, при истегната тетива (Гатузо миљон пати истегнал, па не заплакал, чисто за споредба) или друга повреда.

Гатузо играше некаде 80 мин против Катанија со скинати лигаменти без некој потешкотии... тој не е ни човек, не е фер да споредиш некој со него особено кога станува збор за плачење :icon_lol:

онтопик - па никој фудбалер нешто посебно не ме нервира, можеби на моменти некој да ми предизвика чувство на омраза ама никогаш стално

TERRYне плаче бе ,он Квичи:vozbud:
иначе :Тerry , Materazzi , S.Ramos (сите од Интер освен Ibrahimovic и Adrianoсекоја чест:salut:

C.Ronaldo неможам да го смислам не само што плаче, туку и фаците што ги прави кога ќе даде гол, лингур. :jaj::jaj::jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom