Кој фудбалер ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
C.Ronaldo дефинитивно...а најглупо е кога се спрема да шутира пенал :pos::vozbud:

Тери има плачено еднаш, кога го промаши пеналот во Москва.

Кристијано има плачено 2 пати за Португалија (за пораз-елиминција) и неколку пати за Јунајтед, при истегната тетива (Гатузо миљон пати истегнал, па не заплакал, чисто за споредба) или друга повреда.

Не мислам да ти докажувам ништо пошо секако си тврдоглаво детенце, и од Кристијано икона имаш дома и се молиш.
Не,немам икона дома од Роналдо и не се молам.Се нервирам шо се меша цело време.И нормално е да се брани играч од својот омилен тим,исто како шо и ти тери го браниш.Никаде не реков дека не е плачко роналдо али има разлика да плачеш на 20 и на 28години.
Поздрав и не идам веќе оф-топик немораш да ми реплицираш.

TERRYне плаче бе ,он Квичи:vozbud:
иначе :Тerry , Materazzi , S.Ramos (сите од Интер освен Ibrahimovic и Adrianoсекоја чест:salut:
Зошто Интер бе зато шо се најдобри?:)

Иначе најмногу ме нервира Шевченко.

Не,немам икона дома од Роналдо и не се молам.Се нервирам шо се меша цело време.И нормално е да се брани играч од својот омилен тим,исто како шо и ти тери го браниш.Никаде не реков дека не е плачко роналдо али има разлика да плачеш на 20 и на 28години.
Поздрав и не идам веќе оф-топик немораш да ми реплицираш.

Не морам, ама сакам.

Играчи плачат и на 40 години, и на 60, немат врска то. Лампард ко го даде 100тиот гол за Челзи и беше бурно поздравен од публиката, го слече дресот (под него имаше маица со посвета за публиката) и заплака.

Вие ја покренавте дискусијата кој бил поголем плачко. Констатиравме дека вон конкуренција е Роналдо и готово, сега можиме да продолжиме он топик, да не не’ караш.

Матераци, Ибрахимович и моментално Дренте

Ronaldinho,Kaka,Vieri i site grcki fudbaleri xD
:salut:

Тери бил плачко оти заплакал шо го промаши одлучувачкио пенал во финале на ЛШ и то на бизарен начин, само оти имал 28 години; а Роналдо оти имал 20 (еве и накај 24 е па пак исто, ако не му помини глумата кај судијата на праго на пуштање солзи е) ако плачел. :pos2:
Тери бе беше удрен со копачка в глава од сељако Диаби од Арсенал во финалето на ЛК, згрчен сио, одвај го кренаа; па вечерта прославувал со соиграчите ко ништо да не било. Не тресете(и) глупости, оти не смешни(ен), глупи испаѓате(ш).

Кој ме нервира...Шевченко принцезата, Бекам кралот на Калифорнија (привремено Милано).

Кој ме нервира...Шевченко принцезата, Бекам кралот на Калифорнија (привремено Милано).

И мене истиве. Ги послушаа жените и се упропастија. Манекенки станаа наместо фудбалери.

Najvekje me nervira Materazzi,Ronaldinho i Drogba

A koga vekje spomnavte plackovci.....Ronaldo i da place sepak e Najdobar vo Svetot i mora da se pomirite so toa,i place i nagradi.....a Terry sto,samo place!!! :helou::helou::helou: Ajt pozz

Ги заборавив: Адриано, Шевченко, Саха, Балак, Алдо Душер и Тристан (Ла коруња) Руфете, Албелда, Бараха, Фиоре, Ангуло, Роберто Карлос, Салгадо, Луиџи ди Бјаџо, Панучи, Куфре, Делас и сите грчишта, Саво Милошевиќ, Краљ, Шаќири, браќата Крстеви, Чадиковски, Горан Ставревски, за Дудек жал ми е :( , Сол Кембел, цела екипа на Фулам, Мијатовиќ, Ли Бојер и тн... :lol:

со трето продолжение подоцна :lol:

ПС ме мрзи да објаснувам за секого зошто го мразам, па ако има некое прашање радо би ви одговорил :lol:

Со темница :lol: се обележани поомразените

батка,има ли некој што не го мразиш?
ја ги мразам к.роналдо,матараци,гатузо,амброзини,руни,сколс,фердинанд,адебајор,тони,клосе.

јас сум за манчестер ама у последно време к.роналдо почна да ме нервира ама кога е најдобар што ќе му праиш а исто и дрогба,матераци

Ако сака некој да ми каже до кога е отворена темава ?
Резелтатите се видливи и само се зголемуваат секој ден се повеќе и повеќе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom