- Член од
- 3 јануари 2009
- Мислења
- 190
- Поени од реакции
- 1
C.Ronaldo дефинитивно...а најглупо е кога се спрема да шутира пенал 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не,немам икона дома од Роналдо и не се молам.Се нервирам шо се меша цело време.И нормално е да се брани играч од својот омилен тим,исто како шо и ти тери го браниш.Никаде не реков дека не е плачко роналдо али има разлика да плачеш на 20 и на 28години.Тери има плачено еднаш, кога го промаши пеналот во Москва.
Кристијано има плачено 2 пати за Португалија (за пораз-елиминција) и неколку пати за Јунајтед, при истегната тетива (Гатузо миљон пати истегнал, па не заплакал, чисто за споредба) или друга повреда.
Не мислам да ти докажувам ништо пошо секако си тврдоглаво детенце, и од Кристијано икона имаш дома и се молиш.
Зошто Интер бе зато шо се најдобри?TERRYне плаче бе ,он Квичи
иначе :Тerry , Materazzi , S.Ramos (сите од Интер освен Ibrahimovic и Adrianoсекоја чест:salut:
Не,немам икона дома од Роналдо и не се молам.Се нервирам шо се меша цело време.И нормално е да се брани играч од својот омилен тим,исто како шо и ти тери го браниш.Никаде не реков дека не е плачко роналдо али има разлика да плачеш на 20 и на 28години.
Поздрав и не идам веќе оф-топик немораш да ми реплицираш.
Кој ме нервира...Шевченко принцезата, Бекам кралот на Калифорнија (привремено Милано).
Ги заборавив: Адриано, Шевченко, Саха, Балак, Алдо Душер и Тристан (Ла коруња) Руфете, Албелда, Бараха, Фиоре, Ангуло, Роберто Карлос, Салгадо, Луиџи ди Бјаџо, Панучи, Куфре, Делас и сите грчишта, Саво Милошевиќ, Краљ, Шаќири, браќата Крстеви, Чадиковски, Горан Ставревски, за Дудек жал ми е, Сол Кембел, цела екипа на Фулам, Мијатовиќ, Ли Бојер и тн... :lol:
со трето продолжение подоцна :lol:
ПС ме мрзи да објаснувам за секого зошто го мразам, па ако има некое прашање радо би ви одговорил :lol:
Со темница :lol: се обележани поомразените
џон тери најголемото гејче