Кој фудбалер го цените од омразената екипа?

• Креатор на темата Креатор на темата <United>
  • Време на започнување Време на започнување
ja sum veren navivac na Manchester United <3 isto taka drug tim koj go sakam e Juventus ovie uste koa bev mal 4-5 godini navivav za niv
Drugite timovi ne gi mrazam nego onaka ne gi simpatiziram ...
Celzi:Lampard
Liverpool:Џерард,Karager i Suarez(najvise) deka gi postuvam urugvajcite mn
Inter:zaneti i se razbira pandev :D
Real:kasiljas i ramos
Marsej:Heinze
Man City:kolarov
Barca:cavi i iniesta
Atletiko madrid:Forlan
AS Roma:trenerot :D Montela
Baern:Filip Lam
Shalke:raul
Arsenal:Fabregas

xaaxaxa :D site klubovi gi nabroiv^^
Чисто информативно зошто го цениш Хајнце, човекот кој што по секоја цена сакаше да си оди од Манчестер, и тоа во Ливерпул, дури сакаше и да го тужи клубот дека не го пуштат (во Ливерпул)?

Овој ми е најомразен фудбалер од сите.

Чисто информативно зошто го цениш Хајнце, човекот кој што по секоја цена сакаше да си оди од Манчестер, и тоа во Ливерпул, дури сакаше и да го тужи клубот дека не го пуштат (во Ливерпул)?

Овој ми е најомразен фудбалер од сите.
dobro znam toa ama sepak onaka go kazav i ne e tolku los igrac

Не ми се омразени,ама не ги ни сакам нешто многу.

Од Милан Пирло го поштовам и им го зедовме сега:vozbud:Додуша малку касно,ама ај...

Од Интер Снајдер

Од Реал Мадрид Озил и Лас Диара (можда вториов ќе им го прибериме).

Толку!

Титус Брамбл, затоа што едно време играше за нас.
Titus-Bramble-Sunderland_2506128.jpg

Неам омразени тимови. Од играчите ги почитувам: Гигс, Ван Дер Сар, Гатузо, Раул, Швајнштајнгер, Лам, Лампард, Тоти, Пујол, и Малдини немав лош збор кажано за него.

А од тренериве Фергусон и Венгер = Легенди нема што

од Челзи ги поштовам Дрогба и Тери
Милан Гатузо и Инзаги

od scumchester united - vidic i javier hernandez

Не мразам фудбалски екипи, што ќе мразам, не сум исфрустрирана :D, гледам само да си ја пренасочам љубовта кон мојата екипа :) Ама ај да речеме од ривалите на Манчестер, кои фудбалери и почитувам: Ливерпул - Агер, Реина; Сити - Харт, Џонсон, Де Јонг; Лидс - живи се уште? :D шала, Челзи - Дрогба (иако се испонаша педерски во финалето 2008 имам огромен респект кон него), Чех, Лампард; Арсенал - Вермален :)

Интер - Ето; Јуве - Дел Пиеро; Рома - Тоти; Баерн - Робен; Реал Мадрид - Касиљас; Барселона - Чави; Манчестер Сити - Виера; Манчестер Јунајтед - Гигс; Арсенал - Ван Перси; Ливерпул - Стивен Џерард
--- надополнето: Jul 6, 2011 11:27 PM ---
Омилен играч од тимовите за кои навивам, Милан - Златан Ибрахимович, Челзи - Лампард.

Барселона - Иниеста , Интер - Снајдер, Ливерпул - Суарес

Барселона - Пујол, Чави, Иниеста
Челзи - Ивановиќ
Манчестер Јунајтед - Ји-Сунг Парк, Чичарито
Јувентус - Красиќ

Челзи-(Лампард), Арсенал-(Аршавин, Шчезни), Манчестер Сити- (Коло Туре), Ливерпул-(Џерард)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom