Не знам колку пати. Многу често го даваа (даваат) по телевизиите, па случајно го начекувам. И тоа некогаш крајот, или друг пат од почеток до некаде, зависи како ќе фатам. Или пак првите петнаесет минути ... Не ми е досаден.
Matrix , првиот дел едно 5-6 пати, Alien, Aliens ...
Down to earth значи филмот го иам глеано над 10 пати и пак ми е интересен и го избришав намерно за да не го гледам пак значо неможам а да не се насмеам на филмот едноставно неможам
и Crank го иам глеано некој со 5-6 пати
Троја го имам гледано 4-5 пати.
И еден корејски(мислам) sex in zero(Ептен јако филмче-комедија ВИ ПРЕПОРАЧУВАМ ДА ГО ГЛЕДАТЕ) па да не речам ама го имам гледано 5 пати.
The Naked Gun сите делови на телевезија кога да го даваат го гледам сега бргу играше на нова , и па да го даваат пак ке го гледам, и стално ќе се смејам на тој филм
Detroit Rock City онака, на трето место
Mean Girls премногу пати сум го глеала
Tenacious D. сум го гледала енормно многу пати.. еднаш бев премногу :nemozamdanajdamsoodvetenzbor: и го гледав едно 3-4 чати на ден, едно пола месец.. шо гоедо ќе бев?:back:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.