Мотив некој конкретно немам некој, но секогаш кога работам нешто се стремам кон совршенството и тоа да го направам на најдобар начин. Некогаш мотив ми е и тоа да бидам подобар од конкуренцијата, воглавно се зависи од моментот и тоа што го работам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам дека е така ама не ли мислеш дека после некое време значи трудеш се цел живот почнеш да размислуваш дека заслужуваш нешто повеке и на крај кога веке е ногу касно и кога веке внатрешната исполнетост ти стане секојдневие и кога шетајки се со со твојта гордост и чувство на исполнетост помине некој со а лот оф $ и знаеш дека си подобар и дека он никогаш нема да го има тоа шо го имаш ти ама па се завртеш нели.У секој случај сум за варијантата ти шо ја спомна колку има има битно е да си happy и стварно е јако кога с 100 денара си напраеш интересно и не само шо е интересно него е и спосбност (врлина).Да ја завршам работата перфектно... нема појак филинг од исполнетоста и среќата на крај после убаво сработеното, никои пари неможат да го постигнат тоа - се разбира ако ги има е уште поубаво и доаѓаат како убава награда.
Па најголем мотив ми е среќата. Секогаш се трудам да правам нешто што ме прави среќна и што ме исполнува.
Koj e vas najgolem motiv???
Реков дека и парите ги ценам, кога сум ги заработил, но јебем пари кога за нешто цел месец ќе треба да се мачам онака без ќеф и никаков мотив, махинално - како робот.Знам дека е така ама не ли мислеш дека после некое време значи трудеш се цел живот почнеш да размислуваш дека заслужуваш нешто повеке и на крај кога веке е ногу касно и кога веке внатрешната исполнетост ти стане секојдневие и кога шетајки се со со твојта гордост и чувство на исполнетост помине некој со а лот оф $ и знаеш дека си подобар и дека он никогаш нема да го има тоа шо го имаш ти ама па се завртеш нели.У секој случај сум за варијантата ти шо ја спомна колку има има битно е да си happy и стварно е јако кога с 100 денара си напраеш интересно и не само шо е интересно него е и спосбност (врлина).![]()