Кој е похрабар во искажување љубов?

• Креатор на темата Креатор на темата ПрИтИ_гРл
  • Време на започнување Време на започнување
нема врска машко женско, него само колку е голема љубовта и колку ти значи

Девојките дефинитивно, тое поубаво ги искажуваат своите чувства, машките се плашат да не бидат отфрлени.

Девојките дефинитивно, тое поубаво ги искажуваат своите чувства, машките се плашат да не бидат отфрлени.

:pipi: DEVOJKITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Девојките. Но има исклучоци.
не е точно ама воопшто,тоа кој е похрабар во искажување љубов зависи од многу фактори неможе да се каже девојките или машките,има и девојки и машки на кои им е тешко да искажат љубов се зависи од карактерот на човекот,мене воопшто не ми е тешко да искажам љубов доколку ја чувствувам,заразлика од некои девојки кои не чувствуваат љубов а тоа го искажуваат а незнам со која цел,дел од машките тоа може го прават само за да легнат нешто ;)

Pohrabri se maskite... oti koa kazuvat stvarno mislat

a zenite se promenlivi ko mesecinata

zatoa ne veruj zeni koja cita stripove

не е точно ама воопшто,тоа кој е похрабар во искажување љубов зависи од многу фактори неможе да се каже девојките или машките,има и девојки и машки на кои им е тешко да искажат љубов се зависи од карактерот на човекот,мене воопшто не ми е тешко да искажам љубов доколку ја чувствувам,заразлика од некои девојки кои не чувствуваат љубов а тоа го искажуваат а незнам со која цел,дел од машките тоа може го прават само за да легнат нешто ;)

точно! посебно последната реченица лол...
јас лично мнооогу тешко да кажам некому дека го сакам и слично зборовите со клешта треба да ми ги влечат лол ама ете срамежлива сум... :smir: :pipi:

па зависи од мн работи , од карактер, од смелоста. кај секој тие работи се разли4ни , според мене мислам дека женските полесно искажуваат љубов, на машките им треба повеќе време за таков чекор , ако тоа што го кажваат е вистина она што го чуствуваат

E tuka im priznavam na devojkite.Imaat poise hrabrost da priznaat takva rabota.Maskite ko da imaat nekoja blokada koga stanuva zbor za priznavanje takvo nesto.

ja mislam deka zavisi od situacijata.. iako pocesto zenskite kazuvaat prvi.. ama eve jas se zemam za primer, kaj mene prv bese on so kaza "te sakam" taka da.. abe nema vrska, koj prv se cuvstvuva spremen za toa, ke go kaze i gotoo :D :love2:

Девојките

Женско машко не е битно.Јас бев храбра и признав што осекам кон еден ама тоа ми беше прв и последен пат.Никогаш повеке:toe:

nema pohrabar koga stanuva zbor za ljubov, a osobeno koga taa ljubov e dvostrana....
ako sakash normalno ja iskazuvash, nema nikakvi osobini koii edniot pol go pravat pohrabar..:salut:

Се зависи до карактерот,без разлика дали е машко или женско.
Мене лично ми треба време и храброст додека признаам,ама сепак го кажувам.

Мислам дека похрабри се женските.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom