Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој гледа од тука гледа Фокс? :D

Кога иде трејлерот за Mixology серијата, иде една песна у позадина, ама никако неможам да ја препознаам, ниту па со некоја апликација, пошто зборат во исто време...
Ако го гледате каналов, обрнете внимание на рекламите, поминува едно десет пати у денот, кажете ако ја препознаете. :icon_mrgr:

Абе и артисти и име знам ама не можам да ја најдам. Имаше видео на ЈуТјуб ама го скинале.

Куку Леле - Ме канат на свадба

Абе и артисти и име знам ама не можам да ја најдам. Имаше видео на ЈуТјуб ама го скинале.

Ќе ти ја пратам на чет на фб, ја иам у компјутер. Ако ми местиш некоја нормално...

Нема брат, уназадени сме ние, после кукаме сме немале музика, единствените добри Куку Леле се на се 9 песни имаат на јутуП.
И јас ја бараФ Остани 2 месеци, Дани и Рики после ми ја пратија да си ја симнам, ти ебам државата. :D

Ај тие шо пратат Лига на Шампиони повеке од 10 години нека помагаат......
Имаше една песна шо идеше на рекламата за сите спонзори (Мастер Кард,Форд,Амстел....) и на спотчето имашр луге од секоја земја од Европа како играат фудбал ама у цивилка облечени и на улици се бркаа. Додека траеше ова мелодијата се менуваше од земја во земја ( у Шкотска се убацуваа гајди ,у Шпанија кастањети ,у Франција хармоника....) и цела песна беше инструментална без текст и траеше 1-1.5 мин колку да попунат време со спонзори на полувреме(8 мин целосната верзија) .

Имаше една песна шо идеше на рекламата за сите спонзори (Мастер Кард,Форд,Амстел....) и на спотчето имашр луге од секоја земја од Европа како играат фудбал ама у цивилка облечени и на улици се бркаа. Додека траеше ова мелодијата се менуваше од земја во земја ( у Шкотска се убацуваа гајди ,у Шпанија кастањети ,у Франција хармоника....) и цела песна беше инструментална без текст и траеше 1-1.5 мин колку да попунат време со спонзори на полувреме(8 мин целосната верзија) .

Сум ја барал и јас оваа, ама не успеав да ја најдам. Ако знае некој нека помага.

Македонска забавна песна често врти по радиата, вероватно е од поновите...тексто оди од прилика вака:
земи ми го срцето и носи го од Индија до Америка:D

Пс. Ептен ми е заникаде песнава, зато ја барам

Македонска забавна песна често врти по радиата, вероватно е од поновите...тексто оди од прилика вака:
земи ми го срцето и носи го од Индија до Америка:D

Пс. Ептен ми е заникаде песнава, зато ја барам

Не е секоја насмевка среќа....
Имаше една песна со овој стих(нешто вака идеше)...Да не знае некој како се вика пошо насекаде ја барав и неможам да ја најдам

Српска песна, веројатно екс-ју, музиката ептен ме потсеќаше на Ла Бамба од Ричи Валенс, а ништо чудно и да копирале некој дел, а од текстот моментално ништо не ми текнува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom