Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Брзо ми треба текст од операта "Разделба" Од Трајко Прокопиев.
Фала однапред :)

@PipsDC

@Morgan Freeman

За следен пат доколку имате некоја потреба да дознаете наслов,текст на некоја песна ќе ве замолам тоа тука да го сторите.

има една француска рефренот е рандеву ,рандеву

Песнава имаше или немаше некоја бедна македонска верзија..??!

Лујџе значи вака..
барам песна понова е изгледа на радио 106 ја дадоја, машко и женско пеат.. нешто во r'n'b или хип хоп стил беше..
и колку што успеав да фатам од строфите ова беа делчињата
"walked out of me..", "boy your talking really", "got to hit.." (не се поврзани)
помош малце ја барав цел ден ама ништо не најдов

Лујџе значи вака..
барам песна понова е изгледа на радио 106 ја дадоја, машко и женско пеат.. нешто во r'n'b или хип хоп стил беше..
и колку што успеав да фатам од строфите ова беа делчињата
"walked out of me..", "boy your talking really", "got to hit.." (не се поврзани)
помош малце ја барав цел ден ама ништо не најдов
Ако не си сигурна дека тоа се стиховите, провери да не е оваа, пошто слично ми делува:

Само таа ми падна на памет.

Ако не си сигурна дека тоа се стиховите, провери да не е оваа, пошто слично ми делува:

Само таа ми падна на памет.

Не бе ја знам оваа стара е.
Се работи за нова песна.. пошто на 106ка ги даваат само новите изданија, не е сеуште позната толку песната. :confused:

Пред некој ден ја пуштија пак,аман нека ја знае некој ќе полудам!! :D
Јас се извинувам на замарањето,фала на сите шо се потрудите да а најдите,си ја најдов некако. Еве ја :D

Ве молам,значи ве молам некој да ми прати МП3 од Куку Леле-Ме канат на свадба некој ако има.На прво гледање частам пиво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom