Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Дај рекламата да видиме, немам зачекано пошто не глем телевизија еден подолг период, освен спорт. :)
Појма немам дали ја има на јутјуб ама ако ме држи меморија на шпански беше. Ваљда некој од темава ја знае :D

Штета што Real life нема дискрипшн :D

Здраво на сите

Барам една македонска песна вака оди “Напиј се црвено вино, бакни ме било што било заедно....„

Благодарам од напред

Минатонеделен PowerPlay на Antenna5 да не се сеќава некој? Нешто како House беше без многу текст и не се сеќавам повеќе.

Ако знае некој да ми каже како се вика песната од рекламата од спорт м.

Спотот молам ?
Да можев да го најдам спотот ќе најдев и песната како се вика :). Ја побарав овде во случај некој ако ја има видено рекламата и ја знае песната да го сподели насловот.

Песната ја слушнав само на кратко, уште кога беше најавата за концертот на 14.02.2014. Имаше некој стих "знаеш ли за доста". Дали некој ја има слушнато песната или барем да знае како се вика.

Друже Миле Кузмановски има 4 песни се на се. Преслушај му ги и proGlem solved.

Дечки барам една македонска песна, така како народна малку завлекува и оди:

Лажи ме, љуби ме само дојди душо вечер кај мене...

Едит, ја најдов - Мери Цетиниќ- Лажи ме

Последно уредено:
Барам една песна, спора песничка, гласот малце на Рики Мартин заликува, можда е и тој, ама барав не најдов песна од него.
Нешто оди:
Baby believe that love has come to stay, па нешто, ла ла ла, па believe this is true, love is something new... нешто така оди.

Барам една израелска песна. Ја имам на мп3, но малку лошо звучи. Некој да помогне. Пробав да ја најдам со Shazam, но безуспешно. Некој да помогне?

Еве ја песната:
http://www.filedropper.com/11izraelianaconlecandelle

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom