Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
По македонскиве радиа се пушта песнава, женска пее можно да е Лана дел реј (ако не е она има многу сличен глас на неа), песнава почнува со труба џес стил и нешто како да пее save me.
некој ?

успеав да ја снимам со телефон некој да знае која е View My Video

Здраво барам македонска евергрин песна мислам тека ја пеат Октавјан али не сум сигурен а иде некако вака : Водка се пие, Дрина се пуши
Весело друштво во чадот се гуши

Тражам ја, но не мога да ја намерја.

18:16

??????????????????????????????????????

Go chastam sho saka toj sho ke ja najde.

Има една песна што ја пуштаат на антенна5 околу 9:30 сабајле, песнава знам дека е постара, значи не е нова... арно ама како да не постои на интернетот.
рефренот иде: Насмеј се сега знаеш лесно е, погледни и сети се, овој живот толку чуден прави начин сосем бурен ти глава крени горе само насмеј се
некој??

На антена преѓеска,а и пред тоа ја иам слушано...To sleep by your side нешто во тој стил имаше,тоа беше рефренот женско го пееше...хелп??
Ај еден update,денес пак ја пуштија и ја слушнав подетално..i ll be the last thing you see when you're falling asleep нешто е рефренот у тој стил,на антена ја пуштија кај 2:20. Пробав со shazam и soundhound да ја најдам,ама не ми даде ништо :/

Прееска слушав една француска песна, на Антена5.
Со години учам француски, а само сфатив едно зборче - Париз. :facepalm:

Ми влезе во уво, ама не знам ниту еден збор. Нешто зло зло зло... вол, вол, вол...
И зборот demande.

Ако некој ја дознае, алал му вера. :pos:

Прееска слушав една француска песна, на Антена5.
Со години учам француски, а само сфатив едно зборче - Париз. :facepalm:

Ми влезе во уво, ама не знам ниту еден збор. Нешто зло зло зло... вол, вол, вол...
И зборот demande.

Ако некој ја дознае, алал му вера. :pos:
:pos: Вакво објаснување навистина треба да си во мозокот како гугул па да ја дознаеш песнава :D Ова прашање само во Антена5 тука навистина премногу, премногу тешко дека некој ќе му текне :D Ме насмеа :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom