Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Не е таа, и ја таја ја најдоб на јутуб само, но не е !! Оваа е со помек вокал !

da ne znae nekoj edna pesna mislam deka na francuski bese kako rap

Можда ќе испадни работава дека сум имислил топла вода,ама за тие шо не пробале....А и за сите што немаат некој телефон со Shazam,SoundHound,TrackID и слично ;)

www.midomi.com

Ставаш микрофонот на звучник и тоа е тоа ;)

Ајде едно невозможно прашање. Вчера на Лајф радио дадоа една песна, балада, машки вокал ја пееше, мислам дека би се класифицирала како рок балада. Гласот ме потсети на оној од Adam Levine од Маroon 5. Само што заврши, водителката почна да збори нешто за White Stripes ама мислам дека не е нивна песната.

Ja vratat na antenna 5, refrenot e cmon kiss me cmon love me cmon do it very slowly ?

Некој да не знае како се вика оваа песна , ги има следниве стихови -
Од утро па до мрак сме заедно , и одново , и одново , о о оо оо :D?

Да не ја знае некој оваа песен,ја пуштаат обично наутро околу 6 на Антенна 5, вака оди нешто

I'm losing mind in a sense of time, i am fool for yesterday
gonna feel i wanna say,be holding you throw the heat and throw the storm
could you ever fel the same ајајаја....нешто така оди,ја пее женски вокал мислам дека се вика Be holding you али певицата не знам која е ...pls :)

Да не ја знае некој оваа песен,ја пуштаат обично наутро околу 6 на Антенна 5, вака оди нешто

I'm losing mind in a sense of time, i am fool for yesterday
gonna feel i wanna say,be holding you throw the heat and throw the storm
could you ever fel the same ајајаја....нешто така оди,ја пее женски вокал мислам дека се вика Be holding you али певицата не знам која е ...pls :)

Pandora - Sands Of Time
--- надополнето: Jul 24, 2011 10:57 PM ---
Ја слушнав на антена, идеше нешто како "I don't wanna see you any more... I know i ask you to get out of my life", ја пеат машко и женско, мешавина од днб и саксофон. Да не случајно некој ја знае?

Flabby - Miss You All The Time (Parole Parole)

Ако некој ми ја каже оваа песна многу ќе му бидам благодарен, долго време ја барам :) Иде вака, мислам дека е блуз песна и иде : Everywhere I go, the rain's on me ! :D

Ако некој ми ја каже оваа песна многу ќе му бидам благодарен, долго време ја барам :) Иде вака, мислам дека е блуз песна и иде : Everywhere I go, the rain's on me ! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom