Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
доста вртена песна на антена 5 радио нешто како во арапски стил е музика со малце текст кој слуша сигурно знае за која прашувам :)

вака штуро опишано тешко дека некој ќе ти помогне, барем некој стих да знаеш друго е ...

мислам дека нешто love се спомнуваше во текстот :)

доста вртена песна на антена 5 радио нешто како во арапски стил е музика со малце текст кој слуша сигурно знае за која прашувам :)

Gonul Yazar - Ozledigim Sevgili

Значи на италијанска програма загледнав мариачи ваљда ги викаат во емисија и пееја закон песни од оние љубовните мислам....и знам беа 5-6 души ЉОЉ ако некој знае нека ставе некоја таква песна....

Еве една песна од Мариачи со Антонио Бандерас од филмот Десперадо, можеби оваа ја бараш.

Ае вака песнава вака течит...стара македонска или ново компонирана незнам битно народна е : Ти не си мома Јано , Туку самовила .... ако имат слуснато некој нека поможит !

од кого е песнава што иде на секој саат на скај радио за иванаа :)))

ми треба една песна, неможам да најдам како се вика прееска во тинекс ја слушнав на радио, нешто спомнува буги буги ооо така нешто беше :D

може ли некоја да ми помогне .. ... како се вика песнава или музиката почнува од 01:34 .......

Ае вака песнава вака течит...стара македонска или ново компонирана незнам битно народна е : Ти не си мома Јано , Туку самовила .... ако имат слуснато некој нека поможит !

Непозната песна-ПОМОШ

Песната ја имам слушано пред три години и пред некој ден се сетив на неа ми беше омилена а не ми текнува ни од кој беше ни како се викаше само се сеќавам на спотот.Спотот беше:
Од почеток свиреше на пиано(црн дечко) во една бела соба камерата некако беше од агол и после влезе облечен во кадата со облека и пееше знам дека беше лјубовна ако некој знае од кој е и како се вика да ми даде линк или да ми каже благодарам однапред

Песната ја имам слушано пред три години и пред некој ден се сетив на неа ми беше омилена а не ми текнува ни од кој беше ни како се викаше само се сеќавам на спотот.Спотот беше:
Од почеток свиреше на пиано(црн дечко) во една бела соба камерата некако беше од агол и после влезе облечен во кадата со облека и пееше знам дека беше лјубовна ако некој знае од кој е и како се вика да ми даде линк или да ми каже благодарам однапред

Гледам дека ова ти е прва порака на форумов, па можеби неможеш баш да се снајдеш во темиве, али има ваква тема и таму можеш да го поставиш прашањево http://forum.kajgana.com/showthread.php?43233-Кој-е-насловот-на-песнава

малце сум аут оф бонус, ама ако некој ја знае турската верзиа на „Не си го продавај кољо чифликот’’ нека ми даде јутуб линк. фала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom