Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Ја слушав вчера на антена .. некако техно стил и на рефренот пее на шпански .. цел ден ја пуштаа ако му текне на некој би му бил мн благодарен :)
Никој?

Една песна што ја пуштаат на бубамара некоја нова македонска со многу ретардиран текст ? :D:D

дан знајт некој песнава народна е како се викат вака ојт рефренов :
А пак јас само по свое животов свој го живеам другари меани убави жени и безброј ноќи неспани ...

Италјанска песница на реклама за скутери, обично лига на шампиони ко ќе имат ја давет, бели белисима .... така нешо беше. Ај кој ја знајт нек пишит. :smir:

дан знајт некој песнава народна е како се викат вака ојт рефренов :
А пак јас само по свое животов свој го живеам другари меани убави жени и безброј ноќи неспани ...

Гоце Арнаудов - Огин и пламен :smir:

Група - незнам.
Наслов - незнам.
Дел од текст - незнам.
Жанр - нешо new рок ау.
Спот - знам. Вокалот на групата глуми 2 улоги. Во едната е нешто рокер а другата е како nerd. И сеа тие двајца се комшии и не се поднесуваат. Си прават pranks ова она. Имаат и соодветни девојки на нивниот изглед. И сеа на крај ке си ги сменат улогите и девојките и така завршува спотот. Песнава е одприлика од 2008 или 2009 година а се вртеше по MTV Adria често. Кој ми ја најде награда без парична противредност.

Група - незнам.
Наслов - незнам.
Дел од текст - незнам.
Жанр - нешо new рок ау.
Спот - знам. Вокалот на групата глуми 2 улоги. Во едната е нешто рокер а другата е како nerd. И сеа тие двајца се комшии и не се поднесуваат. Си прават pranks ова она. Имаат и соодветни девојки на нивниот изглед. И сеа на крај ке си ги сменат улогите и девојките и така завршува спотот. Песнава е одприлика од 2008 или 2009 година а се вртеше по MTV Adria често. Кој ми ја најде награда без парична противредност.

Да не е оваа случајно?

Италјанска песница на реклама за скутери, обично лига на шампиони ко ќе имат ја давет, бели белисима .... така нешо беше. Ај кој ја знајт нек пишит. :smir:

истово прашање? песната е за скутери веспа, машко пее, некој? :smir::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom