Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.982
- Поени од реакции
- 8.916
абе може ли некој да ми ја најде песната на ова видео... фала од напред:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Lil Jon - What You Gonna DoАј ако знае некој како се вика песнава што иде во позадина и од кого е нека ме извести.
Благодариме:smir:
Мрдам газ јас, мрдаш газ ти, мрдат газови жени убави во џангл ритмови...
Која беше песнава? никако да ми текне ауф! :=/:
Италјанска песница на реклама за скутери, обично лига на шампиони ко ќе имат ја давет, бели белисима .... така нешо беше. Ај кој ја знајт нек пишит. :smir:
Као што најдов информација, песнава од филмот Ми нисмо анџели 3 е специјално компонирана од Игор ПеровиќDali postoi originalna verzija od ovaa
i uste edna po diskava ja pustaa navecer samo dva zbora zapomniv neso kako Eli eli ...i posle prodolzuvat da pejt na nekoj nepoznat jazik ... kako za densanje e taka nesogarant ja imate slusnato
а ако ти треба да ја симнеш во мп3, ја имаш на линкот од јутуб (кој го имаш постирано), во објаснувањето за клипот."A3 - rokenrol uzvraća udarac" je velikim delom muzički film. Materijal je sniman u studiju SSL Studio Pink u leto 2006. godine. Produkciju potpisuju Igor Perović i Aleksandar Janković. Sve pesme za saundtrek komponovao je Igor Perović, a tekstove je pisao Srđan Dragojević, osim za numeru "Jasmina", za koju je Igor pisao muziku i tekst, i "Posteljina", u kojoj tekst potpisuje Srđan Dragojević, a muziku Damir Martinović Mrle (Let 3).
Одеше вака некако : Јашар бег Осман бег .. Паро ле Севдо ле ...помогнете хехе ... благодарам однапред :smir:
On a good day - Above & beyond