Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
абе може ли некој да ми ја најде песната на ова видео... фала од напред:smir:

Песната во позадина... :jaj:

Ај ако знае некој како се вика песнава што иде во позадина и од кого е нека ме извести.
Благодариме:smir:

Мрдам газ јас, мрдаш газ ти, мрдат газови жени убави во џангл ритмови...

Која беше песнава? никако да ми текне ауф! :=/:

Ај ако знае некој како се вика песнава што иде во позадина и од кого е нека ме извести.
Благодариме:smir:
Lil Jon - What You Gonna Do
некоја од верзиите/ремиксите, бааги ги има :)

Мрдам газ јас, мрдаш газ ти, мрдат газови жени убави во џангл ритмови...

Која беше песнава? никако да ми текне ауф! :=/:

Италјанска песница на реклама за скутери, обично лига на шампиони ко ќе имат ја давет, бели белисима .... така нешо беше. Ај кој ја знајт нек пишит. :smir:

Абе ќе кажит некој или јок?

Dali postoi originalna verzija od ovaa :)

i uste edna po diskava ja pustaa navecer samo dva zbora zapomniv neso kako Eli eli ...i posle prodolzuvat da pejt na nekoj nepoznat jazik ... kako za densanje e taka neso :) garant ja imate slusnato

Dali postoi originalna verzija od ovaa :)

i uste edna po diskava ja pustaa navecer samo dva zbora zapomniv neso kako Eli eli ...i posle prodolzuvat da pejt na nekoj nepoznat jazik ... kako za densanje e taka neso :) garant ja imate slusnato
Као што најдов информација, песнава од филмот Ми нисмо анџели 3 е специјално компонирана од Игор Перовиќ
"A3 - rokenrol uzvraća udarac" je velikim delom muzički film. Materijal je sniman u studiju SSL Studio Pink u leto 2006. godine. Produkciju potpisuju Igor Perović i Aleksandar Janković. Sve pesme za saundtrek komponovao je Igor Perović, a tekstove je pisao Srđan Dragojević, osim za numeru "Jasmina", za koju je Igor pisao muziku i tekst, i "Posteljina", u kojoj tekst potpisuje Srđan Dragojević, a muziku Damir Martinović Mrle (Let 3).
а ако ти треба да ја симнеш во мп3, ја имаш на линкот од јутуб (кој го имаш постирано), во објаснувањето за клипот.

Одеше вака некако : Јашар бег Осман бег .. Паро ле Севдо ле ...помогнете хехе ... благодарам однапред :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom