Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Ljudi mi treba pomos. Baram edna pesna . Angliska/americka e, temata na celiot spot od pesnata e od biblijata znaci raganjeto na isus, pa kako pejacov odi so drugi lugje niz pustina, so kamili , pa e prikazano raganjeto na isus, pa pojavuvanje na svetlina, del od lyricsot e " Make love not war ". Mnogu e ubava pesnata, ali ni naslovot ni izveduvacot ne gi vidov. Blagodaram odnapred.

Значи вака иде текстот од рефренот на песната:
Би запишал со лед на сонцето, ти си мојот грев хеј девојко, животот е краток ....
Песната ја пуштат на антена секој ден. Има и труби мислам.

edna pesna denes sto ja cuv na radio duri cekav 1 min na semafori, stara narodna e izgleda, go imam znaci peacot slusano 2002930293 pati ali vrska nemam koj e, a niti pa tekstot mnogu go zapamtiv, nesto bese ako umram....sestra nemam sveka koj da zapali, taa bese tematikata :icon_lol: pomos?

znaci ne e ako umram il zaginam, skroz druga e pesnata, i ako ne se lazam od cane nikolovski e:place:

случајно ја слушнав песната на радио , наликуваа на Мизар , ваљда и они беа . во текстот имаше "девет небески царства" , така нешто .

На атена5 ја слушнав, македонска нешто поп рок ,нова песна

Иде некако фешн тв прави да е океј ,каков татко таква ќерка...во песната се опишуваат шмизлите низ Скопје...не можев ништо да запматам од текстот пошто е ептен зеабан :D

Некој...?

Уф, се можно има препеано девојката, сега со друштво излезена тешко дека обрнувам внимание, знам само дека се убив од пеење цела вечер.
Со сигурност прави кавер на Адел и постари хитчиња.

Mejби дис ??

--- надополнето: 13 мај 2013 во 05:02 ---
Дечки вчера на Антена заслушав песма една ми остана у увце мелодијата, али од тектстот не запамтив скоро ништо, у такси ја чув...
Македонска е песмата, пее машко и само запамтив нешто у стил "и напишав сонет" или ми напиша сонет....

Јебем ли га толку запамтив, ако му текнуе на некого ок ако не здравје :icon_lol:

Aбе никој ?? :icon_lol:

Музиката што оди на почетокот т.е во првиот дел :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom