Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.634
Поени од реакции
1.207
Која е песната што ја пуштаат после секој гол на ЕП ? Многу позната песна, ја барам со денови, ама никако да ми текне насловот.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.292
Поени од реакции
7.014
Екипо,вака...пред околу 1 саат на радио слушнав една позната италијанска оперска песна...Рефренот е специфичен,сигурен сум дека сите ја имате слушнато...Прво пее жена,па рефренот,па потоа мажот...помош ве молам,ми влезе во глава :D

Член од
28 јануари 2012
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.715
Екипо,вака...пред околу 1 саат на радио слушнав една позната италијанска оперска песна...Рефренот е специфичен,сигурен сум дека сите ја имате слушнато...Прво пее жена,па рефренот,па потоа мажот...помош ве молам,ми влезе во глава :D
Поточно на кое радио?

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.323
Поени од реакции
5.361
Не е таа песна друга е мислам дека е некаква симфонија.
Која е песната што ја пуштаат после секој гол на ЕП ? Многу позната песна, ја барам со денови, ама никако да ми текне насловот.
Дали мислиш на оваа http://www.youtube.com/watch?v=0J2QdDbelmY

S

stefi

Гостин
Една македонска, постара би требало да е, почиња нешто у стилом ти си млада, а јас стар или така нешто и после убрзува темпо... некој? :pipi:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.634
Поени од реакции
1.207
Член од
28 јануари 2012
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.715
Една македонска, постара би требало да е, почиња нешто у стилом ти си млада, а јас стар или така нешто и после убрзува темпо... некој? :pipi:
Евергрин некој е? малку повеќе информации ако може да кажеш...

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 13:44 ---

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Некој хит голем ваљда е, цело време на секое радио ја пуштаат, некој брз ритам, текст неам слушнато, по реклами, најави, секаде ја слушам. Изгледа само уште јас не ја знам. :facepalm:

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903

Оваа?

Fr0ST

Hail The King!
Член од
15 јуни 2012
Мислења
60
Поени од реакции
92
На радио Бубамара пуштаат една песна реге бит е така нешто тексот иде вака

2х Јас сам без везе тотално без везе... без везе ништа не иде

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Која беше оригиналната песна од кај што ја има преработено Ристо Бомбата песнава? Не можам никако да се сетам...

Kajgana Shop

На врв Bottom