D
dagau
Гостин
ептен позната песна е оваа и прилично постара али никако неможам да се сетам.. на спотот беше со пинг понг или биљард, нешо у хип хоп стил, па може и линкин парк така нешо..
P.O.D e bendot a numerata bi trebalo da e BOOMептен позната песна е оваа и прилично постара али никако неможам да се сетам.. на спотот беше со пинг понг или биљард, нешо у хип хоп стил, па може и линкин парк така нешо..
Мислам дека е оваа ако не пиши само Sarabande на YouTube ќе најдеш сигурно.[Aко може линк или наслов на музикава да ми дадете.
Само ќе ве замолам цитирајтеме за да видам
Фала друже
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 01:18 ---Здраво дечки како сте?! Веќе трет ден се обидувам да се досетам од каде ми се познати следниве стихови: "дојди, дојди ти со мене, нема веќе време, овој свет е брза река не те чека..." или сл. Случајно паднавме на муабет со едно другарче и жив ќе се изедам што не ми текнува од која песна беа, а ептен ми се познати Ако случајно некој знај, нека ми пиши. Позз голем и имајте убава вечер
me zezna dur preteruvav po folderi od koj album bese za da vidam naslov
Oва ???Дали некој ја знае песната што ја пуштат на еуро 2012 кога играчите искачаат на терен