Скопје

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас не сум бил во Тетово и Гостивар, но како што гледам никој не гласал за нив. Зар толку ли се утепани?![]()
Најдобро ти е сам да провериш и да видиш, од Скопје ти се на 43 / 69 км.Мислам дека имате премногу стереотипи за тие два града дека се ептен Бејрут стил, еве ти слики за болдираниот...живеат и Македонци таму, не се секирај.
Црквата на плоштад
![]()
![]()
Плоштадот
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Биста до плоштадот на Чеде Филиповски, борец од 2 Св. Војна роден во Никифорово, Гостиварско...
'загинал' во 'сообраќајка' кај Радовиш после крајот на војната на неполни 22.
![]()
Зима
![]()
![]()
Чаршија
![]()
Кејот на Вардар![]()
![]()
![]()
Исто кејот во зима
![]()
![]()
![]()
Градски парк
![]()
Tурска куќа
![]()
GETRO Avenue Mall
![]()
City Center
Прегледај го приврзокот 43754Прегледај го приврзокот 43755
Hotel Barok + City Center (овде е во изградба)
Прегледај го приврзокот 43756
Blue Center, Саат кулата и градската џамија
Прегледај го приврзокот 43757
КТ кај Комерцијална Банка или место познато како кај Домот, поради објектот на Дом на култура од кој и е најверојатно сликано овде
Прегледај го приврзокот 43758
Автобуска, изградена кон крајот на 90-те
Прегледај го приврзокот 43759
Железничка станица, исто една од поново изградените
Прегледај го приврзокот 43760
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...44162_131613580242244_769505_1331942317_n.jpg Си заборавил да ставиш слика од стадионотНајдобро ти е сам да провериш и да видиш, од Скопје ти се на 43 / 69 км.Мислам дека имате премногу стереотипи за тие два града дека се ептен Бејрут стил, еве ти слики за болдираниот...живеат и Македонци таму, не се секирај.
Црквата на плоштад
![]()
![]()
Плоштадот
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Биста до плоштадот на Чеде Филиповски, борец од 2 Св. Војна роден во Никифорово, Гостиварско...
'загинал' во 'сообраќајка' кај Радовиш после крајот на војната на неполни 22.
![]()
Зима
![]()
![]()
Чаршија
![]()
Кејот на Вардар![]()
![]()
![]()
Исто кејот во зима
![]()
![]()
![]()
Градски парк
![]()
Tурска куќа
![]()
GETRO Avenue Mall
![]()
City Center
Прегледај го приврзокот 43754Прегледај го приврзокот 43755
Hotel Barok + City Center (овде е во изградба)
Прегледај го приврзокот 43756
Blue Center, Саат кулата и градската џамија
Прегледај го приврзокот 43757
КТ кај Комерцијална Банка или место познато како кај Домот, поради објектот на Дом на култура од кој и е најверојатно сликано овде
Прегледај го приврзокот 43758
Автобуска, изградена кон крајот на 90-те
Прегледај го приврзокот 43759
Железничка станица, исто една од поново изградените
Прегледај го приврзокот 43760
Си бил па да знаеш? Имам роднини таму и со сигурност ти тврдам дека има повеќе од 10% МакедонциДобро е не е лошо, има добри работи но има и од тие спротивно. Но таму македонското население е 10%, во Тетово е 15%-20%.
Си бил па да знаеш? Имам роднини таму и со сигурност ти тврдам дека има повеќе од 10% Македонци