Кој е најспецифичниот дел од вашето тело?

• Креатор на темата Креатор на темата Annabel
  • Време на започнување Време на започнување
Очите ваљда иам зелено со жуткасто помешано интересна лајно боја.И Жут сум целиот бај д веј.:)

не би рекла дека имам нешто специфично на мене ,али слободно можам да кажам дека сесра ми и нејзината виткана коса се познаваат од далеку тоес сите ја познав:ija:аат по косата

Веѓите. :) така големи ми се и густи другар ми стално ме зеза ќе ми ја искорнел веѓата а другарка ми ме напнува со тоа " Сакаш да ти ги чупам веѓите" (секако дека не и давам) :)

хухууу.. дали по некоја случајна случајност МОЖЕБИ сум јас таа другарка? xD хахахаа (абе на заебанција го викам тоа, супер си, шо) хахаааа

Косата...Онака МНОГУ БУШАВА(затоа сум пуци)

Од клас ме зезаат,ми викаат кога незнаеме кај имаме час те бараме тебе...
Шо да правам,заштитен знак :):):)

јас јас јас..
секогаш имам праменче коса фатено во полупунџиче и тоа ми е заштитно знакче :pipi:

хахаха..
коа ме опишуваат најчесто се користи - таа со репчето бе..

Што знам..све е обично у чуден склоп. Единствено бојата на очиве ме вади. :)
Промени од сино,проѕирно зелено со жолто крукче околу зениците.
Иако и ова се случува кај многумина. Така да..излишна "расправија".

Па...Специфично и тоа не многу е што сум 157 висока,ама во друштво некогаш,знае да биде специфично,особено кога ќе се наоѓаш во друштво со луѓе од над 175..И трите бемки на лице,ги мразам(односно мразам само една од нив),ама тоа е што е...Друго ептен нешто претпознатливо,нема,се е во границите на нормалата...И едит дека најспецифична сум со моето меко "р",ама тоа не го спомнав зш не е дел од телото,ама сепак е карактеристика која ме означува мене....

Ocite, barem taka mi velat. Nemaat nekoja karakteristicna boja, obicni kafeavi oci, megutoa mi bile mnogu zivi, postojano nekade talkaat, nemirni, siroko otvoreni...

O4ite da gi opisam malce, tirkizni, ni plavi, ni zeleni okolu so zolto nema koj ne mi gi zabelezuva:)
I dup4injata koa se smeam.....velat deka e znak za ubavina....mozebi xD

Абе насмевката така викаат. А да и бемката над устата на десната страна. :toe:

Немам специфично ништо. :'(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom