Кој е најспецифичниот дел од вашето тело?

• Креатор на темата Креатор на темата Annabel
  • Време на започнување Време на започнување
Веѓите-густи и црни,нема утка...усните-полни таман...можеби и очите зашто ми се крупни и тоа :kesa:

Образите, често ми се црвенат и некои дури ме викаат и Були во такви ситуации :)

Очите-плави.Кога праиш со некој муабет и ќе те загледа во очи и ќе ти рече-Ејј ти плави очи си имал

Kaj mene usnite :pipi: A imam i edna mala benka do niv, pa site mi velat deka po sexy izgleale taka :pos:

косата- долга, плава, густа и виткана....сите ми ја зборат:smir:

Абе, его трипери, темава е по што сте специфични, а не кој дел ви е најубав, нарциси едни :icon_lol:

Пример, пишете дека имате клемпаво уво, 6 ножни прсти, пеги, насмевка ко на Калиопи, трета брадавица и слични работи по кои луѓето би ве препознале.

Прекрасна долга коса, нежни усни и очи ѕвезди нема да ве одвојат од толпата, пошо истите ги поседуваат уште барем 3 милијарди луѓе на Планетава (or so they think) :icon_lol:

Мене пирсот ми е најспецифичен, зошто сите мислат дека е бемка, па ради фрустрација наскоро ќе го вадам. Се зезам.

Убедливо најспецифична сум по мојата долна задница, значително поизразена од мојата горна предница. Кога мојот задник, доцнејќи 5 минути по мене, ќе зачекори во просторија, нема шанси да го утнеш. Сите остануваат вчудовидени. Заслепени од неговото Височество, му се клањаат: Oooo thee Great Ass, into you depths I commit myself! :cuc:Бразилски е, мајку му.

А фацава најобична. Просек, бе. Сеа ко ќе го извадам пирсот нема ни да ме препознаваат од шо сум иста ко сите. Кога на луѓето ќе им пристапам со Здраво, ќе ми речат: „Ај натрти се. *гледа гз* Аааа Ива, ти си била.“

(Oк де, не е до тоооооооолку огромен. Ама иначе ќе немам шо да кажам за моја специфична карактеристика :cry: )

Така е ...дај да не се фалиме...стварно онака нешто што не двои од другите макар и да е лошо....имам малку пегаво лице ете и тоа уште една специфичност.

Специфичен ми е ненормално исправениот грб со изразените плешки
Издиференцираното рамо
И правиот ножен лист :poss:

И трите се многу чудни во живо виднеи , и лично мислам дека се ружни :)
Посебно ножниот лист :)

Специфичен дел од фацата ми се пуничките обравчиња за штипење и очите. Од телото еден белег кој многу си го сакам, не е голем и не е многу впечатлив. И долгите нозе исто така. :)

Еден така подолг дел од телово, некаде 30+ cm...

Делот од лактот на раката, надолу.

По очите, крупни ми се и по устата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom