Кој е најдобар телефон за слушање музика?

• Креатор на темата Креатор на темата bastard
  • Време на започнување Време на започнување
кој сакаш модел на сони ериксон ( али најбоље вокмен ) во комбинација со слушалкиве

1256138816_Novaya_garnitura_Stereo_Portable_Handsfree_HPM_77.jpg

ПОДОБРО НИКАД ! каков бассссссс каков звууууууууууукккк :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Кај можи да се набават овие?:)

Иначе најдобар досега е Sony Ericsson, проверено. Моментално имам Sony Ericsson Zylo и досеа е еден од најквалитетните телефони за музика слушање. Ни мп3 плеер ни ништо не му е рамен за тоа каков квалитет на зувкот дава.

Иначе ако имаш подобар кеш, (Zylo e 100 eвра) , набави си Sony Ericsson W995 , од мене има оцена 5-ка за слушање музика и дизајн.

Кај можи да се набават овие?:)

Иначе најдобар досега е Sony Ericsson, проверено. Моментално имам Sony Ericsson Zylo и досеа е еден од најквалитетните телефони за музика слушање. Ни мп3 плеер ни ништо не му е рамен за тоа каков квалитет на зувкот дава.

Иначе ако имаш подобар кеш, (Zylo e 100 eвра) , набави си Sony Ericsson W995 , од мене има оцена 5-ка за слушање музика и дизајн.

zylo не е лош телефон за ефтини пари со добри перформанси , иначе боље да го земе на сметка за 1 денар со 250 денари претплата од т-мобиле.. :)
а слушалкиве незнам види по мобилариве битребало да се околу 1000-1200 aли вреди... ја имав среќа па татко ми ги зема од еден ( што незнаеше колку вредат ) за 300 денари нови неотпакувани ... :)

Ако најдеш добри, баш какви што сакаш - кажувај. И јас земав Спиро ама слушалките што одат у пакетот се тапа... ме фаќа нервоза од нив и многу ретко ги користам.
Пробав со слушалки што одат со Sony Ericsson W995 и не ми штимаа некако ..... чудно :raz: може и до Спирото е

Нее слушалиците што одат у пакет се понеквалитетни.... затоа што се поефтини и затоа ги даваат така... ги ставив на комјутер и многу лошо се слушаше со тие.... кога ке најдам ке ти кажам. позз

--- надополнето ---

Nokia Xpress, iPhone или било кој друг "музички" телефон се мачкина кашица во споредба со Walkman серијата на Sony Ericsson во комбинација со овие типови на слушалки.

hpm-70blkbig.jpg
или
1256138816_Novaya_garnitura_Stereo_Portable_Handsfree_HPM_77.jpg

Дури и не мора да биде walkman телефонот. Јас на пример имам C510 кој нема Walkman™ софтвер, ама има негов еквивалент и пак е подобар од Nokia/iPhone.

ех си купиф sony ericsson spiro, сеа кај ги има овие слушалки и колку се ?

Ајмо кој сака нови неотпакувани слушалки како на сликава вокмен исти оргинални нека ми пише на ПП ќе му вратам

hpm-70blkbig.jpg

Јас го имам овај и сум презадоволен. Дури и имаше картичка од 1 гига во пакетот. Го имам веќе 1 година и да не го почудам маана нема. Само што слушалките имаат онакви сунгерчиња и едното веќе го загинав. Ама звукот е :vozbud:

w395-mobile.jpg

Walkmаn слушалкиве преку 5 пати сум ги испрал и во море имам влезено со нив и никакво оштетување.

Јас иам Нокиа 7230, што и не е некој посебен музички телефон, ама за слушање музика си ги користам Panasonic слушалките од вокменот што го иам (а од вокмен аир веќе нема освен радиото) и звукот што ми го вадат е феноменален.

А и ми текна сега од скоро мајка ми има SE Spiro, Walkman серија, ќе ѓи испробам и двата со истите слушалки па да видам дали има некаква врска телефонот или се е до слушалките :)

Јас иам Нокиа 7230, што и не е некој посебен музички телефон, ама за слушање музика си ги користам Panasonic слушалките од вокменот што го иам (а од вокмен аир веќе нема освен радиото) и звукот што ми го вадат е феноменален.

А и ми текна сега од скоро мајка ми има SE Spiro, Walkman серија, ќе ѓи испробам и двата со истите слушалки па да видам дали има некаква врска телефонот или се е до слушалките :)

Ај ако не заборавиш пиши баш ме интересира(и коа ке идеш у плеерот стај немитекнува точно како се викаше опцијата (widering нешто мислам беше стај моно, не стерео)пошто на слушалки е појако со моно...

Ај ако не заборавиш пиши баш ме интересира(и коа ке идеш у плеерот стај немитекнува точно како се викаше опцијата (widering нешто мислам беше стај моно, не стерео)пошто на слушалки е појако со моно...

Пробав, ама Сони-Ериксонот не даде звук на тие слушалки. Имаше шуштење, и ѓи позна телефонот како headphones ама немаше звук.

--- надополнето ---

Едит: Пробав пак и вториот пат си работеа.

Како и да е, Нокиата даде многу подобар звук.

Ај друго прашање: Кој е најдобар АНДРОИД за слушање музика?

Според мене Нокиа Express Music. Јас имам дома SE W830i i k770i. 830ката вади далеку подобар звук од к770ката и на слушалки и на звучник. Инаку јас го поврзвам к770 да систем и диско дома :) На систем имам 7 звучници поврзани и јуриш :)

А за АНДРОИД да ти кажам право незнам, ама мислам дека HTC Desire дека е најдобар.

Ај друго прашање: Која песна, со кој квалитет, звучи најдобро на кој АНДРОИД (па макар и СИМБИАН) телефон? :icon_lol::icon_lol:

Мала, такозвана, шала.

Ке повторам како и повеќето тука, најдобар за музика е Sony Ericsson посебно Walkman серијата, да си го пофалам мојот W810i
L10480239.jpg

Sony_Ericsson_W810i.jpg

и не само музиката туку и камерата е ненормална 2MP ама најдобра слика која ја имам видено на Walkman, не дека е мој туку вистина многу добри слики вади, ги споредувам и со други слики направени со различни телефони од Walkman серијата и на W810 се далеку подобри од другите.

Јас би рекла Sony Ericsson тие што се Walkman, затоа што стварно се добри! Јас овој си го имам :)
se-w910i.jpg

НЕ МОЖАМ ДА НАЈДАМ КАДЕ ДА ПРАШАМ ПА АЈ ВЕЌЕ КОГА ЈА НАЈДОВ ТЕМАВА, ДАЛИ МОЖЕ/ЗНАЕ НЕКОЈ ДА МИ КАЖЕ КАДЕ ДА НАЈДАМ ВАКВИ ИЛИ ЕПТЕН СЛИЧНИ СЛУШАЛКИ ЗА ТЕЛЕФОНОВ, МИ ТРЕБААТ НОВИ! ДОСЕГА САМО НА ПАЗАР ИМАМ НАЈДЕНО УБАВИ СЛУШАЛКИ СО ГУМИЧКИ ЗА СОНИ АМА КВАЛИТЕТОТ НА ЗВУКОТ ШТО ГО ДАВААТ Е СКОРО УПОЛА :( ПА ЗАТОА ПЛИСССССС АКО НЕКОЈ ЗНАЕ НЕКА МИ КАЖЕ, МНООООГУ МИ ТРЕБААТ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom