Jack Nolan
Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!

Кое срање. Овие од Голф треба или да направат драстична промена или да паузираат едно 10-тина години.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дизајнерот на овај фиат кога видел што направил извршил самоубиствоАуу Juke ми е една од поубавите коли, незнам како не ти сесвиѓа
Убедливо најлоша:
![]()
![]()
Кое срање. Овие од Голф треба или да направат драстична промена или да паузираат едно 10-тина години.
Тоа е твој личен став. Многу добро знам дека се на врвот во автомобилизмот. Голф е еден од најпознатите брендови, за поголемиот дел овој автомобил е можеби најдобар во средната класа, ама мене лично од Голф почнува да ми се гади, има многу досаден дизајн...Volkswagen не сакаат многу да експериментираат со изледот, па затоа одат повеќе на ,,сигурно", па тука не се изоставени и голфовите со малку поконзервативниот дизајн. Далеку од тоа дека е грда или неквалитетна кола, над 28 милиони продадени возила го демантираат ова ....
abe vistina da ja namas amin pogrda ama koga ke ja imas potocno koga ke go osetis 190 ks motor siguren sum deka ke gi smenis odma mislenjetoОд поновиве јас не би Nissan Juke... Погрда кола амин
има толку многу коли со 190 кс мотор... шо мора да го осеќаш junk-е?abe vistina da ja namas amin pogrda ama koga ke ja imas potocno koga ke go osetis 190 ks motor siguren sum deka ke gi smenis odma mislenjeto
Кажи сеа која кола од овие на сликиве ја имаш и не се нервирај толкуТемата треба да гласи..КОЈ АВТОМОБИЛ НИКОГАШ НЕ МОЖАМ ДА ГО КУПАМ...Што се занесувате?До вчера сте возеле лади и југовци,па сега сте завртиле некое евренце у џеб,и сега оваа не чини онаа не чини.А бе да ви дадат и Мерцедес да работи на два клипа нема да приметите......Дајте малку на земја не летајте во облаци.Да ви пракираат нов СПАРК пред врата и да ви речат да го купите за 1000евра,ке се мислите?Како да не.......
Затоа не летајте во облаци многу,зошто како прво не сте стручни да дадете мислење за возилата.Од кога почнавте да станувате стручњаци за Западните возила,кога пред 15 години ги теравте Руските и Заставините канти по 20 години,па сега солите памет таа не чинела,на оваа моторот не и бил добар,дрн,дрн.дрн......
Кажи сеа која кола од овие на сликиве ја имаш и не се нервирај толку![]()
чекај бе, нели и купи на жената гланц нова астра, а матизо го даде старо за ново?
А ти возеше Лансер?