Кои серии моментално ги гледате?

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување

Кои серии моментално ги гледате?

• Вкупно гласачи
    117
  • Гласањето е завршено на .
Па добро бе луѓе зарем јас сум едини што ја спомнува а со тоа и гледа оваа серија а? :)

two_and_a_half_men_season_one_dvd.jpg

twomen.jpg

Серијава е лудница према мене и кој може да ја глеа нека ја изгледа ...Ја има на нет насекаде ..
Чарли Шин има многу јака улога..
А и тоа мале;кото е комедии ..кај го нашле само :):)

ja gledav ovaa koga ja davaa na hrvatska, dobra beshe epten

sega gledam Cosby show, frejzer chat pat

CSI, Grey`s Anatomy и Frasier.

Строго ЦСИ најдобра серија убедливо, порано ја гледав една ОЗ на ХРТ а сеа сум навлечен на Heroes, на Нова ја даваат.
И дефинитивно фали Монк на листата, заедно со ЦСИ ми се омилени.

Gossip girl 1
Supernatural 3
One Tree Hill 5
Desperate housewives 4
Lost 4

Site serii so gi gledam zavrsuvaat ovaa nedela,sto li ke se gleda do oktomvri?!:(

Ја гледам CSI (Мајами повише, Њујорк не ме бендисува некако) и понекогаш 24 ќе фатам некоја епизода. Друго ништо. Не гледам многу телевизија.

Do zavcera gledav StarGate SG-1 ama se izgledav od niv taka da sega gledam StarGate Atlantis :))

Fraiser и House ми се омилени, редовно ги гледам. Вовед во анатомија, гледав на Нова кога ја имаше, сега само повремено, ако сум пропуштила претходно. А едно време кога немав обврски ама баш никакви, на Нова гледав и Козби, Рејмонд(уште го гледам кога ке стасам), па уште некоја, не се секавам точно. Ги гледав и Очајни домакинки. Не знам може уште некоја гледав лани, во истиот период.цццццц.......Колку време сум била couch potato.....Срамота.

Сега ја гледам Prison Break. Од Heroes ги изгледав двете сезони , новите епизоди дури во септември, а од Lost и One Tree Hill уште не ми се симнати последните сезони.

Mi zavrsija Domakinki,One tree hill,supernatural i gossip girl:(Koj ke ceka septemvri?!:(:(:(Fenomenalni kraevi na cetirite serii,edvaj cekam novi sezoni:tv:

Desperate Housewives ги догледав денес, нажалост заврши сезоната :(
Entourage ми е некаде при крај (04 08). Dr.House ја гледам моментално првата сезона.

А ги чекам новите сезони од Призон и Хирос.

Зашто ја нема The Office,поасален хумор само у Симпсонови :wink:
Симпсонс исто тука се,ги гледам reverse,од 19 па наназад...
Lost,веќе ептен ја затупеа...

Планирам деновиве и House M.D. да си ја симнам :zlo:

http://www.imdb.com/title/tt0384766/
Имав начекано 2-3 епизоди на HBO и ми оставија добар впечаток.Ги симнав двете сезони и сега се чека слободно време да легнам и да ги изгледам на раат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom