Кои се позитивните работи што ги направи Б.Ц.?

• Креатор на темата Креатор на темата saso82
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 април 2007
Мислења
1.677
Поени од реакции
25
Темава ја отварам, не како пандан на онаа подолу отворена од еди-кој-си, туку поттикнат од неа.

Размислувајќи, неможам да се сетам ама на ниту една работа, макар и малку позитивна изведена од дотичната особа. На кого му текне нека каже затоа што, без зезање, ама не ми текнува.

Најмалку имам намера да го бранам Љ.Г. али бар од него остана Плаошник, Крстот на Водно, Дојранско езеро...покрај толкуте дејанија кои ги изведе над нас.

Кој знае некоја позитивна, минимална работа која остана од овој типов, нека пише и не потсети сите нас.

Има една многу позитивна работа од него...
Неговите дела се класичен учебник на промашени работи и што не треба да се прави.

Зар има и позитивни работи од Бранко,една можеби,што го тргна ЉуБџо од врвот на политичката сцена?

Зар има и позитивни работи од Бранко,една можеби,што го тргна ЉуБџо од врвот на политичката сцена?

Врвот си е врв сам за себе, штета што не го тргна целосно еднаш засекогаш, туку го остави да шета слободно после сиот криминал.

Ама бизнис си е бизнис, а Бранко -Capo di tutti capi

normal_Mafia.jpg

Врвот си е врв сам за себе, штета што не го тргна целосно еднаш засекогаш, туку го остави да шета слободно после сиот криминал.

Ама бизнис си е бизнис, а Бранко -Capo di tutti capi

normal_Mafia.jpg

Го нема “Дон Никола“ на сликава бе,или е само монтажа?:sakas_ust

:oftopic:

Една работа никогаш нема да може да му се одземе... инспирација за фантастично дело е, кое го насмеа овој апатичен и нервозен народ...

Ja napravi Makedonija samostojna, ja sprechi vojnata vo 2001va i go nabrka Ljubcho vo Blgarija a posledno go naglasi porazot na G'uevski i negovoto zaminuvanje vo majka Blgarija kaj mentorot negov a vie od DPBNE so vakvi promasheni temi prodolzhete i ponatamu da lechite kompleksi od Branko po kojznae koj pat...samo toa vi ostana kutrite vie.:helou:

Ja napravi Makedonija samostojna, ja sprechi vojnata vo 2001va i go nabrka Ljubcho vo Blgarija a posledno go naglasi porazot na G'uevski i negovoto zaminuvanje vo majka Blgarija kaj mentorot negov a vie od DPBNE so vakvi promasheni temi prodolzhete i ponatamu da lechite kompleksi od Branko po kojznae koj pat...samo toa vi ostana kutrite vie.:helou:

Ima li vakcini za vakov prostotilak?:uvo::uvo:

Ja napravi Makedonija samostojna

Kako ja napravi samostojna Makedonija?So toa sto na referendumot za samostojnost vmetna ``dali ste za federacija so ostanatite YU republiki``?
Ili pak so nepocituvanjeto na Makedonskata himna ,koga prv pat bese intonirana vo sobranie?Ne, Makedonija stana samostojna samo po zasluga na narodot,no nikako po zasluga na Branko

ja sprechi vojnata vo 2001va

Vojniot konflikt ne bese sprechen ,tuku bese prekinat a pomegju sprechen i prekinat ima golema razlika....E kako bese pochnat toa e veke druga prikazna za nekoj drugi podobri vreminja,mozebi nekogas i ke se doznae pravata prichina za konfliktot....Ili pak eve ako ne gledas razlika pomegju sprechen i prekinat kazi mi togas ,kako Branko go spreci konfliktot,bese so puska vo raka vo Tetovo,Lipkovsko,Matejche?Ili pak so toa sto stavi potpis na sRamkovniot dogovor toa mu dava za pravo da kaze deka bil spasitel na ovoj narod?

go nabrka Ljubcho vo Blgarija
Mu go nakrsi ,so izvinenie....Mozebi mu pomogna ,ama nikako ne mu odmogna

a posledno go naglasi porazot na G'uevski i negovoto zaminuvanje vo majka Blgarija kaj mentorot negov a vie od DPBNE so vakvi promasheni temi prodolzhete i ponatamu da lechite kompleksi od Branko po kojznae koj pat...samo toa vi ostana kutrite vie.:helou:

Da naglasel deka ke gi porazi Grcite vo sporot so imeto,deka ke ne vnese vo EU, deka ke ja stabilizira ekonomski Makedonija itn...da te svatam.Ama da najavi poraz na Gvujo za Gvujo posle da najavi poraz na Branko ebati dobrinata.Oni dvajca se porazuvaat a ustvari narodot veke 18 godini e porazen.

Tesko na ovaa zemja so partiski poltroncinja koi ne si gledaat podaleku od nosot:salut:

Апчињата колега,апчињата.:tapp:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: HAHAHA SE PRESMEAV HAHAHA :pos2:BRANE NAS GOLEM MAZ JA NAPRAVIL SAMOSTIJNA MAKEDONIJA .EJGIDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:pos2::pos2::pos2: AMA PILESKI MOZOK IMASSSSSSSSSSSSSSSSS ALI :pos2::pos2:IC NEMASSSSSSSSSSSSSSSSSS

IMA POZITIVNA KAKO NE.CUTI MARIHUNATA VO MAKEDONIJA .MERAK ZA NARKOMANITE KO NEGO:pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom