Кои се позитивните работи што ги направи Б.Ц.?

• Креатор на темата Креатор на темата saso82
  • Време на започнување Време на започнување
Зар има и позитивни работи од Бранко,една можеби,што го тргна ЉуБџо од врвот на политичката сцена?

Да ти кажам пеер ме насмеа ептен убаво...Бранко го тргне Љубчо(Не е Љубџо да те исправам)од врвот на полтичката сцена??Дај молим те не ме зафркавај!Љубчо и Бранко се добри пријатели кои се препукуваа на ТВ правеа филмови пред народот.

Мислам нашиот "почитуван" претседател го тргна Борис Трајковски од политичката сцена како што и сите знаеме.-Па да те прашам да не згреши место Борис Трајковски лупна Љубчо Ѓорѓиевски??

Да ти кажам пеер ме насмеа ептен убаво...Бранко го тргне Љубчо(Не е Љубџо да те исправам)од врвот на полтичката сцена??Дај молим те не ме зафркавај!Љубчо и Бранко се добри пријатели кои се препукуваа на ТВ правеа филмови пред народот.

Мислам нашиот "почитуван" претседател го тргна Борис Трајковски од политичката сцена како што и сите знаеме.-Па да те прашам да не згреши место Борис Трајковски лупна Љубчо Ѓорѓиевски??

Е имаш право за Борис,ама него не го тргна,туку го “испрати“ од сцената а другарчето ЉуБџо го тргна за да си го донесе другарчето Гвујо,па си расчистуваат стари председателски долгови.:toe:

Многу е држељубив :)

ysc0Xj602049-02.jpg

Пак е на насловна на еден негов медиум...

Па веќе не се симнува медиумите од таква провиниенција...

А ви текнува ли на скечот на К-15 каде од 2004-2006 (т.е. до доаѓањето на Грујо, кој му наметна пеколно темпо), кога две години под дрво и под камен неможеа да го најдат?

zar losa rabota e da sozdades oktopod i da mu gi seces pipcite.pa oktopodot se razviva i razviva.duri spored erol se sozdava i konkurencija na negoviot oktopod.

Брат бране не научи како да се наметнуваме на луѓето со реторика !

go smeni imeto vo bivsa Yugoslovenska, znaci nepostoecka, dade amin da se odzeme opstestvenata sopstvenost i da se privatizira i zatoa bivsite komunisti sega se bogatasite, sakase da ostaneme dekl od Srbija bez Slovenia i Hrvatska,primetuvate, deka nisto ne napravi pozitivno, on e demagog, go oslobodi Zaev zosto imal pravo na toa a siromasite za tegla ajvar vo zatvor, za niv nema pomiluvanje.Ednostavno, kako misli deka toj ke ja spasel sdsm, koga toj e samo sofist koj gi izvrtuva rabotite i samo naivni mozat da poveruvaat na negovite sofizmi.

Не ја запазив сликата добро...

Абе ,,независниот,, ,,транспарентен,, аналитичар искача ли од негов кабинет?

вискито џони вокер стана доста познато во Нашава Држава:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom