Кого би сакале да легнете од форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.
ragazza дефинитивно особено после оној пост во темата „ Ејакулирање - место (и причини)„

Jas ti vikam proveri si...ti ne mi veruvas.:)
Samo ne veruvam deka ti svrlja u P(rivate)M(essage)....na drugo mesto svrlja....

Јас многу би сакал да ја легнам The Bitch.

Bi ja legnal Tha-BitcH ama onaka filmski!!:pos::pos::pos:A i na ragazza ne bi i oprostil!hehehehehehe

_ZlObNiCa напиша:
ja bi go legnala mace, ama nekako mi zabushava u zadnje vreme, mi otkazue ljubav, C c C C c:)

Τц. Тебе не те чепкам оти има причина : зборевме нели, за причината со викендицата :kez: :pos:

znaci najpostuvani temi na forumov se i ke ostanat koj kogo da legne i kogo da gusne od forumov. :bip: :blabla:

UnMistakable напиша:
znaci najpostuvani temi na forumov se i ke ostanat koj kogo da legne i kogo da gusne od forumov. :bip: :blabla:

И на крајот пак сите само дркаат :icon_roll

toa e tragicnoto. a po postovite ke si pomislis covece sto se storija lugevo. :star:

Топка напиша:
НИКОЈ! Ако некој сака со мене, повелеле!

изгорено ... изгорено .... мислиш има шанси тука да најдеш нешто (не успеа у реален живот, може некој ќе ти пише тука: ајде) :pos: :pos: :pos:

Топка напиша:
НИКОЈ! Ако некој сака со мене, повелеле!

Човече, колку треба да си загорен за да напишеш вакво нешто??

Сите хааха

ragazza .. ragazza .. ragazza .. pa sakam so nea we (= sakam da te legnam moooooooor .. a ako tie poubavo stoejki.. i toa moze zs da ne ! (=

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom