Кого би сакале да легнете од форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.
Леле ај фатете се за коса сега:se_ molam :pos:
Опрајте се ... продолжете си на темата ...

Многу малце слики а и тие што ги има не се означени кој е кој на некои групни слики али по сликите добри се the i tha bitch dANI E SLATKA nea bi ja ebel а така по некои текстови ме пали Алита а Ацева воопшто немам претстава како би можела да изгледа,ако е по мој вкус би ја опнал ако е 40 :baeh:

Глеј да не те опне тебе она у гаќи па да викаш узбуна :pos:

Јас би сакал да натнам, единствен услов е за женско да има пократка коса од мојата, а за машко подолга. Кој/а се наоѓа во описот е добредојден/а :)

astrion напиша:
....а Ацева воопшто немам претстава како би можела да изгледа,ако е по мој вкус би ја опнал ако е 40 :baeh:
Дури и ако е 40?!? Бабојебац!

Абе не ми е јасно како може да опнеме(те) некоја ко не ја знаете у живо. Ја на неколку страни уназад убаво си напишав пост на која би и зел мерка или здравје во зависност од нејзина желба и сите никови кои се спомнуваат таму се реални и ги знам и ме знаат, така да од овие новиве никоја не би опнал оти пред се не им ги знам квалитетите. Е сеа од ко би им ги дознал и би ги запознал подлабоко би можел да извадам нова или проширена листа на потенцијални кандидаткињи за земање мерка или здравје во зависност од желбата на потрошувачите т.е. конзументите.

Мора да се здобиете со репутација пред повторно да ја дадете на Anonymus1 .

За малку ке ти дадев репутација бре Анонимен низаеден :)
Ај ја ке гласам за Lisa Rowe, Adr1anA, mary-jane.

Леле ама ми е контрадикторен овој пост до оној погоре шо го пишав, ај нема врска....

Anonymus1 напиша:
Е сеа од ко би им ги дознал и би ги запознал подлабоко би можел да извадам нова или проширена листа на потенцијални кандидаткињи за земање мерка или здравје во зависност од желбата на потрошувачите т.е. конзументите.

Изненадио си ме!!!

A со што сум те изненадил бре Офчаре млад чобане?

Aceva напиша:
Дури и ако е 40?!? Бабојебац!
За тебе Ацева имам една поговорка -За добра свиња нема лоша помија !!! :pos: :pos: :pos: Јебем све по списку

Сите би ве легнал, најмалку по еднаш.

Само нешто ми вели дека филингот не е обостран.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom