Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A ti bi i dvete a?CopyOfDeath напиша:ацид а зошо не и на двете:raz: :wink:![]()
тоа ти е така кај мене нема нема и одеднаш Бум еве ти 2-3-4 тука некадеAnchi напиша:A ti bi i dvete a?
P.S. do vcera ke se besese a sea..oooooooop...od ednas dve:baeh:
:baeh:
![]()
Ќе бушам со гнев:violent1:, зошто знам дека опкладата ја доби со малверзации и лаги!123 напиша:А беее, ме изнасмеавте пред спиење...
Ацид изгуби опклада па ќе буши, арно ама заборави кого...![]()
e pa sea i ti ja pretera..kaj dve ..pa i 3 ...4....:baeh:CopyOfDeath напиша:тоа ти е така кај мене нема нема и одеднаш Бум еве ти 2-3-4 тука некаде![]()
hhahahaha...ke busus...(so bilo stoAcid напиша:Ќе бушам со гнев:violent1:, зошто знам дека опкладата ја доби со малверзации и лаги!
се се постигнува ке си прашаш која у колку саат си оди:wink:Anchi напиша:e pa sea i ti ja pretera..kaj dve ..pa i 3 ...4....:baeh:![]()
P.S. ne veruvam deka ke postignes se`![]()
![]()
.Na kraj ke ostanes bez niedna a?
![]()
Не се секирај Анчи, по грешка беше спомната. Мојот пост се однесуваше на анално-оргазмирачката Алита. Ама некако ми изгледа како да посакуваш да беше на нејзино место... :raz::wink:Anchi напиша:hhahahaha...ke busus...(so bilo sto)...ama prasanjeto mi bese..kogo?
![]()
![]()
Nekako nenadejno se najdov u temava
![]()
Acid напиша:Не се секирај Анчи, по грешка беше спомната. Мојот пост се однесуваше на анално-оргазмирачката Алита. Ама некако ми изгледа како да посакуваш да беше на нејзино место... :raz::wink:
Ne be milichkoLouWeed напиша:ej....ti li si majmunot,acid....a?????:icon_roll
poleka,ne izbrzuvaj.......:ne: :icon_mad: :pishtoldz
Сигурен сум дека не преку мониторAcid напиша:А Ацид кога сака нешто не кажува, туку го добива.
Не сум ни посакал, а нема ни да посакам, барем не со Анчи.
Lu, кулирај ЦЕЛА Е ТВОЈА.
Само продолжете на темата за шмекање.:wink: