Кого би сакале да легнете од форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.
А беее, ме изнасмеавте пред спиење...

Ацид изгуби опклада па ќе буши, арно ама заборави кого...:pos:

Anchi напиша:
A ti bi i dvete a?
P.S. do vcera ke se besese a sea..oooooooop...od ednas dve:pos::baeh: :pos: :baeh: :pos:
тоа ти е така кај мене нема нема и одеднаш Бум еве ти 2-3-4 тука некаде:icon_lol:

123 напиша:
А беее, ме изнасмеавте пред спиење...

Ацид изгуби опклада па ќе буши, арно ама заборави кого...:pos:
Ќе бушам со гнев:violent1:, зошто знам дека опкладата ја доби со малверзации и лаги!

CopyOfDeath напиша:
тоа ти е така кај мене нема нема и одеднаш Бум еве ти 2-3-4 тука некаде:icon_lol:
e pa sea i ti ja pretera..kaj dve ..pa i 3 ...4....:baeh: :pos:

P.S. ne veruvam deka ke postignes se`:pos: :pos: :pos: .Na kraj ke ostanes bez niedna a?:)

Acid напиша:
Ќе бушам со гнев:violent1:, зошто знам дека опкладата ја доби со малверзации и лаги!
hhahahaha...ke busus...(so bilo sto:) )...ama prasanjeto mi bese..kogo?:pos: :pos: :pos: Nekako nenadejno se najdov u temava:)

Anchi напиша:
e pa sea i ti ja pretera..kaj dve ..pa i 3 ...4....:baeh: :pos:

P.S. ne veruvam deka ke postignes se`:pos: :pos: :pos: .Na kraj ke ostanes bez niedna a?:)
се се постигнува ке си прашаш која у колку саат си оди:wink:
една до 0:00 друга епосле 00:00-02:30 а после 02:30 ако има некои залутани сигурно ке дојдат и две одеднач:pos: :pos: :pos:

Anchi напиша:
hhahahaha...ke busus...(so bilo sto:) )...ama prasanjeto mi bese..kogo?:pos: :pos: :pos: Nekako nenadejno se najdov u temava:)
Не се секирај Анчи, по грешка беше спомната. Мојот пост се однесуваше на анално-оргазмирачката Алита. Ама некако ми изгледа како да посакуваш да беше на нејзино место... :raz::wink:

Acid напиша:
Не се секирај Анчи, по грешка беше спомната. Мојот пост се однесуваше на анално-оргазмирачката Алита. Ама некако ми изгледа како да посакуваш да беше на нејзино место... :raz::wink:
:pos: :pos: :pos: Baby..koga sakam nesto...toa go kazuvam GLASNO I JASNO!!!!Procita ti nesto takvo ovde?:)

LouWeed напиша:
ej....ti li si majmunot,acid....a?????:icon_roll

poleka,ne izbrzuvaj.......:ne: :icon_mad: :pishtoldz
Ne be milichko:)...Acid nesto pocnal da "drka"(citaj:brka:) )...babi i zabi:pos:Ama slicajno bilo...opravdano e:)

oke se smiriv........:pop:
a inace za temata.........mislam se izkazav pred edno vreme

ama da kazam taka,ANCHI leleeee XXXXXXX CENSORED XXXXXX (editirano baj mi)

А Ацид кога сака нешто не кажува, туку го добива.
Не сум ни посакал, а нема ни да посакам, барем не со Анчи.

Lu, кулирај ЦЕЛА Е ТВОЈА.
Само продолжете на темата за шмекање.:wink:

Acid напиша:
А Ацид кога сака нешто не кажува, туку го добива.
Не сум ни посакал, а нема ни да посакам, барем не со Анчи.

Lu, кулирај ЦЕЛА Е ТВОЈА.
Само продолжете на темата за шмекање.:wink:
Сигурен сум дека не преку монитор:pos: :pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom