Кого би сакале да легнете од форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.
Кого би легнал?

А ако сакам со некоја од форум да почнам врска, се рачуна тоа како желба за “легнување“?

Jas kako nov ne sum videl nitu edna devojka od forumot ako moze nekade da gi vidam slikite.

USSR напиша:
Jas kako nov ne sum videl nitu edna devojka od forumot ako moze nekade da gi vidam slikite.
Не е финта по слики, финта е по „форумски“ карактеристики да си најдеш потенцијална легнувалка/легнувач. За слики, имаш катаљарда сајтови за упознавање партнерки.

Судејќи според она што го прочитав никоја нејќе да ме легне, и прибидејќи сум пинг/понг карактерен тип, и ја ваљда не би легнал никоја од форумов. Не дека не сакам, ама ете, они нејќат. :(

Dolphin напиша:
Кого би легнал?

А ако сакам со некоја од форум да почнам врска, се рачуна тоа како желба за “легнување“?
Da, se racuna
:pos: :pos: :pos:

Jas ne sakam da legnam nikogo, ne sakam samo da mi se brojat:pos: :pos:

StormAngel напиша:
Судејќи според она што го прочитав никоја нејќе да ме легне, и прибидејќи сум пинг/понг карактерен тип, и ја ваљда не би легнал никоја од форумов. Не дека не сакам, ама ете, они нејќат. :(
Јас би те легнала бе! ке те покријам бакнам на челото и кажам приказна за добра ноќ:wink: И мене исто никој нејќе па да така ќе се тешиме.:pos:

Јас после долго двоумење дојдов до конечниот резултат

Би ги легнал сите Шо ке сакаат репете после првиот пат

Goddess of Chaos напиша:
а вака ти да каеше кого ќе го легнеш?

чути уплав ми е сите постари од нас овде.. би легнала некој металец, шознам, да видам како е :icon_lol:

Ако ви фали некое мислење ... обратете се во муабетџилница ...

Наташа напиша:
Јас би те легнала бе! ке те покријам бакнам на челото и кажам приказна за добра ноќ:wink: И мене исто никој нејќе па да така ќе се тешиме.:pos:
И ќе пееме Ја живим сам или Неке птице никад не полету у Ц дур. :)

би ја легнал tha-bitch ја видов на галеријата и баш е
АУУУУУУУУУУУУУ!!!

kiro hametovski напиша:
АУУУУУУУУУУУУУ!!!
Што је - је. Ош побоље изгледа у сФарност. Честитки за око соколово.:wink:

kiro hametovski напиша:
АУУУУУУУУУУУУУ!!!
Би ја легнал Да Бичот, ама после би легнал у затвор. Полека со изјавите, ало, читаат од МВР! :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom