Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е финта по слики, финта е по „форумски“ карактеристики да си најдеш потенцијална легнувалка/легнувач. За слики, имаш катаљарда сајтови за упознавање партнерки.USSR напиша:Jas kako nov ne sum videl nitu edna devojka od forumot ako moze nekade da gi vidam slikite.
Da, se racunaDolphin напиша:Кого би легнал?
А ако сакам со некоја од форум да почнам врска, се рачуна тоа како желба за “легнување“?
Јас би те легнала бе! ке те покријам бакнам на челото и кажам приказна за добра ноќ:wink: И мене исто никој нејќе па да така ќе се тешиме.StormAngel напиша:Судејќи според она што го прочитав никоја нејќе да ме легне, и прибидејќи сум пинг/понг карактерен тип, и ја ваљда не би легнал никоја од форумов. Не дека не сакам, ама ете, они нејќат.![]()
Goddess of Chaos напиша:а вака ти да каеше кого ќе го легнеш?
И ќе пееме Ја живим сам или Неке птице никад не полету у Ц дур.Наташа напиша:Јас би те легнала бе! ке те покријам бакнам на челото и кажам приказна за добра ноќ:wink: И мене исто никој нејќе па да така ќе се тешиме.![]()
Што је - је. Ош побоље изгледа у сФарност. Честитки за око соколово.:wink:kiro hametovski напиша:би ја легнал tha-bitch ја видов на галеријата и баш е
АУУУУУУУУУУУУУ!!!
ФАЛА ФАЛАAceva напиша:Што је - је. Ош побоље изгледа у сФарност. Честитки за око соколово.:wink:
Би ја легнал Да Бичот, ама после би легнал у затвор. Полека со изјавите, ало, читаат од МВР!kiro hametovski напиша:би ја легнал tha-bitch ја видов на галеријата и баш е
АУУУУУУУУУУУУУ!!!