Кого би сакале да легнете од форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.
Mary Jane, ako vnimatelno procitas na prethodnite strani, ke zabelezese deka jas, mosne seriozno i odgovorno, izjaviv deka bi te legnal, bi te lezel, lizel i sve propratno doeka ne obnevidis od ubajni.

sinook напиша:
како бе никој?или зашо никој,има многу лични момци и девојки на форумов:pos::pos::pos:

Garfield напиша:
Mary Jane, ako vnimatelno procitas na prethodnite strani, ke zabelezese deka jas, mosne seriozno i odgovorno, izjaviv deka bi te legnal, bi te lezel, lizel i sve propratno doeka ne obnevidis od ubajni.
а ако ти прочиташе на по претходните страни ке заприметеше дека јас не те стаив на листа:):):)али по овој пост ќе подразмислам:pos:

Некој да не памти шо се деси со Тета Ана?:pos:

Пред да пишам за други, она е прва:icon_lol:

Ја би сакал да и ги видам цицињата на Мери Џејн, послем да ја лежам. И Марина Ох би ја лежел,да не заборавиме, кутрата никој не ја пријавува.

Garfield напиша:
Ја би сакал да и ги видам цицињата на Мери Џејн, послем да ја лежам. И Марина Ох би ја лежел,да не заборавиме, кутрата никој не ја пријавува.
:icon_eek: :icon_eek:

Ало!!! Ти сакаш “ашкире“ затвор да те пикнат? Ало Франкфурт на Мајна!!! Стразбург на Рајна не ти е равен алооооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Убаво си кажав јас темава дека треба да си стои во Чек дис аут. Воопшто не ми се допаѓа што е тука поради последните 20-30 постови:(

FortunE напиша:
Убаво си кажав јас темава дека треба да си стои во Чек дис аут. Воопшто не ми се допаѓа што е тука поради последните 20-30 постови:(

Опоменувај, бриши постови, регулирај.. Во твоја надлежност е. И во моја. Темава е за тука.

Garfield напиша:

нормално, не се тие манијаци ЛоЛ (се зезам) :icon_cool

Mace, ако е minor сепак, вреди, бидејќи, срамежливо настапува, интересно се нуди преку ретките постови, башка изгледа дека е симпатично девојче кое плаче да се престори во жена, во вистинска смисла на зборот, а ја сум правиот мажјак за тоа.

Abe пак сте ја вратиле темава во Чек тис оут? ееееј, Делфинчо колку ќе се разочара сега :)

Него, Спукс, му ја земав кројката на тој малиот што те збуни на почеток. Хуго Бос панталона избаци :icon_lol:
Така да нема потреба од заушки, штеди рацете за кригли дигање :wink:

pearl напиша:
Него, Спукс, му ја земав кројката на тој малиот што те збуни на почеток. Хуго Бос панталона избаци :icon_lol:
Така да нема потреба од заушки, штеди рацете за кригли дигање :wink:

Увек сум имал поверење во тебе! :) :)

За кригли - уште сега се вежбам!!!

Dolphin напиша:
Чичко Делфин.. коа ти се роди у се нервираше шо Ѕвезда изгуби од Келн 3-0. И уште ептен свежо го памтам тоа... И бев на одмор у Олимпик Бич, и упознав 2 велшанки моја возраст, и кисневме на тобоганот, а ја се снаоѓав добро со англискиот.

Сакам да кажам со почит кон твоите метро осумдес шес, ама мала си...

А сеа, Ацид нишо не се сеќава на 89 година сигурно :wink:

epa....ako nejkes ti...mene dajte mi ja

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom