Divider
Seraphim
The`bItCh напиша:Да, да. Затоа реков дека немаме. Не сака да не дружи.
Изгледа не припаѓа тука.:wink:
Ја нему Елвис би му го викнал.
Инаку би праел четворка со Годес од хаос, Да Бич и 123!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The`bItCh напиша:Да, да. Затоа реков дека немаме. Не сака да не дружи.
Изгледа не припаѓа тука.:wink:
Garfield напиша:Ја нему Елвис би му го викнал.
Инаку би праел четворка со Годес од хаос, Да Бич и 123!
Ili ako sme realni greota e da pagaat po vtor patDolphin напиша:Па ако си у право Мистичен... Ма не ми се веруе, дека Зокипро правел "reverse psychology". Девојките на овој форум не се глупави, и секој кој што поминува бар малчку повеќе време на форумов е свесен дека нема шанси на нашиве цури да поделува таква ефтина финта...
Toreador напиша:Ќе легнам се живо и диво бе! е, нееее! Moi is a evil sperm factory...fear me!![]()
![]()
![]()
Toreador напиша:Ќе легнам се живо и диво бе! е, нееее! Moi is a evil sperm factory...fear me!![]()
![]()
![]()
ShEkicKs напиша:хм хм хм те фаќа закон бе еј...ке лежиш у затвор глеам ја :baeh::cheeky1:
![]()
![]()
Dolphin напиша:Чичко Делфин.. коа ти се роди у се нервираше шо Ѕвезда изгуби од Келн 3-0. И уште ептен свежо го памтам тоа... И бев на одмор у Олимпик Бич, и упознав 2 велшанки моја возраст, и кисневме на тобоганот, а ја се снаоѓав добро со англискиот.
Сакам да кажам со почит кон твоите метро осумдес шес, ама мала си...
А сеа, Ацид нишо не се сеќава на 89 година сигурно :wink: