Кого би сакале да легнете од форумов? vol.2 ( Забрането за членови под 18 години!)

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
marsovka би ја отворил ко Жан Митрев. Сексање до инфузија.

Ја би неизмернава љубов према себе да ја поделам со некоја,а би и го закачил поштено на онаа со цицките :drk:
ами како
ами така

pivce1 би го сексала до смрт

Така бе жено,така.
Туку додека си во чек дис аут ај и овде одговори :)

Серпико никој не ни одговори на прашањата,да смениме стратегија,ти пишуваш 5 кандидати,јас 5,која ќе се поклопи таа влегува во барабанот,бидуе?

Искрено Ада да видам дали кога има секс мора по навика да употреби некој англиски збор во моментите кога доживува НИРВАНА.
Башка и видов еднашка некои сликички и не е лоша.

Мореее, додекаа ви ги исчитав на сите желбите на темава ми падна... шеќерот!
Јас пак може ли да бида снимателот:zlo:... така полесно еден ден ќе ве имам на тацна...ова е сега во тренд :kesa:

Мореее, додекаа ви ги исчитав на сите желбите на темава ми падна... шеќерот!
Јас пак може ли да бида снимателот:zlo:... така полесно еден ден ќе ве имам на тацна...ова е сега во тренд :kesa:
при толку јаки и слободоумни форумџики ти се реши снимател да бидеш :) ве уништи тоа воајеризмот :star:

при толку јаки и слободоумни форумџики ти се реши снимател да бидеш :) ве уништи тоа воајеризмот :star:

Па гледам сите се попалија, ред не може човек да фати... а и нека ги младост лудуст, после пак ќе тропнат кај мене... искуство си е искуство:mist: ... само ишијасот ако не ме фати... во тој случај ќе мора јас да бидам трамболината :toe:

Ada, Leandra i Medea еден ШПАЈЗ, временскио период месец дена и можам да си умрам на некоја ливада онака со широка насмевка и смкнати панталони :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::smir:

Ако се вика „кого би сакале да мувате“ - да

Не се до толку назад бре.

"Кого би сакале да однесете до втора база*"

И би насловот.

*под база не се мисли на Кантер-страјк поим, ооо вие гикови.

Ја малолетна бев кога имав првпат секс.
Вие?

Ја чекам rossonerka да исчисти малку по дома , да измие садови па да си легнеме и да ја прашам отпозади кој е бољи клуб Интер или Милан? :pos2: Да видиш како ќе признае одма а може и нема ако сака погруб секс...Па кога ќе се спукаме за фудбал, таа негативна енергија што ќе се создаде кога ќе ја катализираме после у кревет- а бе лудница...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom