Кого би сакале да легнете од форумов? vol.2 ( Забрането за членови под 18 години!)

Статус
Затворена за нови мислења.

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Строг предлог до админите !! Значи да се организира еден ГЕНГБЕНГ цела кајгана !! Па да видиме кој има мадиња да дојде и да заврши работа...:baeh:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Строг предлог до админите !! Значи да се организира еден ГЕНГБЕНГ цела кајгана !! Па да видиме кој има мадиња да дојде и да заврши работа...:baeh:
Откачено, креативно и духовито, скроз!
Лудило си бачко.

?

..........

Гостин
Втор дел...

земам лубрикантно масло....без исместување на позата си ставам на раце протријувам, ја мачкам прво на половината со нежна масажа, полека чувствително ги движам рацете накај стомакот па подолу према препоните , на тоа место се задржувам 10сетина минути се додека не започне самата да се трие и да го бранува телото...кога ке се испопали ке ја оставам неколку секунди без да ја допирам...
нанесвам уште масло на рацете....и како и во претходниот пост односно во иста поза пофторно ја работам(доги стил) и ја масирам на градите со раце кој овој пат се намачкани со маслото ....полека ке се наведнам и ке ја гризам на уфцето......................

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Втор дел...

земам лубрикантно масло....без исместување на позата си ставам на раце протријувам, ја мачкам прво на половината со нежна масажа, полека чувствително ги движам рацете накај стомакот па подолу према препоните , на тоа место се задржувам 10сетина минути се додека не започне самата да се трие и да го бранува телото...кога ке се испопали ке ја оставам неколку секунди без да ја допирам...
нанесвам уште масло на рацете....и како и во претходниот пост односно во иста поза пофторно ја работам(доги стил) и ја масирам на градите со раце кој овој пат се намачкани со маслото ....полека ке се наведнам и ке ја гризам на уфцето......................

Пиповски, последната реченица не ти е многу изводлива.
Иначе, за која е ова, јас пак сум скокнала некој пост изгледа!

Pella

Θεος μου πατέρας
Член од
26 ноември 2009
Мислења
60
Поени од реакции
4
Втор дел...

Аматер или про , WOW :D:pos2:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Пиповски брат последново ти е како да речеш, Додека ја ја ебам она ми го пуши :tv:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Остајте сега техничките недоследности на фантазијата...дај да видиме кој кого сака да опне...т.е. со кого да се опне во зависност од полот и сексуалната ориентација.

KeleS

insolitus res
Член од
22 јануари 2008
Мислења
734
Поени од реакции
57
Кого би сакале да легнете од форумов?

Хм ... Па ... хм... Пошто јас си се сметам себеси за непребирач ( не сум до нигде стигнат со 3 те милјарди жени на светов ) ... ке речам сите кои би си дозволиле да ги легнам или би сакале да ме легнат :) ДВојки , тројки , Гангбенгови се исто така опциа .
СИте Жени на светот сакам да ги легнам .
Со други зборој ... дами нема да ве одбиам ако си побарате :)

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Кого би сакале да легнете од форумов?

СИте Жени на светот сакам да ги легнам .
Со други зборој ... дами нема да ве одбиам ако си побарате :)
Не верувам дека постои маж кој не би сакал ...
сепак муабетот е кој/а од форумот ... кој те провоцира онака ти има оставено впечаток :wink:

M

Mario Gómez

Гостин
А може ние малолетните своја тема за си отвориме?:nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom