Кого би сакале да легнете од форумов? vol.2 ( Забрането за членови под 18 години!)

Статус
Затворена за нови мислења.

Mangavadu

пролетер
Член од
23 март 2009
Мислења
695
Поени од реакции
42
marsovka би ја отворил ко Жан Митрев. Сексање до инфузија.

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
Ја би неизмернава љубов према себе да ја поделам со некоја,а би и го закачил поштено на онаа со цицките :drk:
ами како
ами така

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
pivce1 би го сексала до смрт
Така бе жено,така.
Туку додека си во чек дис аут ај и овде одговори :)

Серпико никој не ни одговори на прашањата,да смениме стратегија,ти пишуваш 5 кандидати,јас 5,која ќе се поклопи таа влегува во барабанот,бидуе?

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Искрено Ада да видам дали кога има секс мора по навика да употреби некој англиски збор во моментите кога доживува НИРВАНА.
Башка и видов еднашка некои сликички и не е лоша.

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Мореее, додекаа ви ги исчитав на сите желбите на темава ми падна... шеќерот!
Јас пак може ли да бида снимателот:zlo:... така полесно еден ден ќе ве имам на тацна...ова е сега во тренд :kesa:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Мореее, додекаа ви ги исчитав на сите желбите на темава ми падна... шеќерот!
Јас пак може ли да бида снимателот:zlo:... така полесно еден ден ќе ве имам на тацна...ова е сега во тренд :kesa:
при толку јаки и слободоумни форумџики ти се реши снимател да бидеш :) ве уништи тоа воајеризмот :star:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
при толку јаки и слободоумни форумџики ти се реши снимател да бидеш :) ве уништи тоа воајеризмот :star:
Па гледам сите се попалија, ред не може човек да фати... а и нека ги младост лудуст, после пак ќе тропнат кај мене... искуство си е искуство:mist: ... само ишијасот ако не ме фати... во тој случај ќе мора јас да бидам трамболината :toe:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Ada, Leandra i Medea еден ШПАЈЗ, временскио период месец дена и можам да си умрам на некоја ливада онака со широка насмевка и смкнати панталони :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::smir:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ако се вика „кого би сакале да мувате“ - да
Не се до толку назад бре.

"Кого би сакале да однесете до втора база*"

И би насловот.

*под база не се мисли на Кантер-страјк поим, ооо вие гикови.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Ја малолетна бев кога имав првпат секс.
Вие?

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Ја чекам rossonerka да исчисти малку по дома , да измие садови па да си легнеме и да ја прашам отпозади кој е бољи клуб Интер или Милан? :pos2: Да видиш како ќе признае одма а може и нема ако сака погруб секс...Па кога ќе се спукаме за фудбал, таа негативна енергија што ќе се создаде кога ќе ја катализираме после у кревет- а бе лудница...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom