Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Малку ќе и се 5-6, на оваа цело маало треба да и се наредиЛошо? :shok:
Овде бато не игра полиција, овде идат 5-6 момци од Чаир шо за 100 евра забавата ќе ја продолжат кај неа дома, каде едниот ќе снима, а другите као у Pulp Fiction... сцената во подрумот, каде големиот газда ќе реши тој малку да си поигра со the dirty cop. Впрочем, да не објаснувам... The answer...

...Бог да чува од женска беља,после жените биле попоштени од мажите,маж после раскинување не се ебе со сите а жените со кој најдат :pos2:Не лупај.маж после раскинување не се ебе со сите а жените со кој најдат :pos2:
Не лупај.
Клипов... ОМФГ:nesvest: Ова не лута женска... Оваа мајку и расплакал типов за вакво нешто да му направи за одмазда, или па ептен е психо типката, а и не треба да занемариме дека е сепак само спот нели.
Ама ипак... мачето бе... да ти ебам спотот глуп :zid:
Можеби е сниман клипот по вистински настан а за мачето немам зборови,на мојата микро печка нема опција печење мачки :nesvest:
twisted: 
Не лупај.
Клипов... ОМФГ:nesvest: Ова не лута женска... Оваа мајку и расплакал типов за вакво нешто да му направи за одмазда, или па ептен е психо типката, а и не треба да занемариме дека е сепак само спот нели.
Ама ипак... мачето бе... да ти ебам спотот глуп :zid:
Типот истрпе се, ама коа му ја скуваа мачката здиве.:pos2::pos2::pos2::pos2:

Леле спотов е крај! Нешто ко у стилот на Продиџи ми е, а и песничето не е лошо.
Него, муабетот беше за типкава колку е лута. Па чим е волку лута, тоа е ваљда затоа што типот и` напраил нешто ептен лошо, не?:raz:
Најмомент е кога ја плеска тој у WC-то и кога ќе го покаже кондомот на крај. И мачето бе па...:cry:
Ама сепак, спот е ова.

А типот само може да си пее You don`t care about me anymore.......