Кога женската е лута....

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување

Neno-WH

Anyone interested?
Член од
21 септември 2008
Мислења
281
Поени од реакции
17
Погледнете го спотов на песнава, и ставете се во ситуација на дечкото:helou:
Лошо нели??:nesvest:

Лошо? :shok:

Овде бато не игра полиција, овде идат 5-6 момци од Чаир шо за 100 евра забавата ќе ја продолжат кај неа дома, каде едниот ќе снима, а другите као у Pulp Fiction... сцената во подрумот, каде големиот газда ќе реши тој малку да си поигра со the dirty cop. Впрочем, да не објаснувам... The answer...

Лошо? :shok:

Овде бато не игра полиција, овде идат 5-6 момци од Чаир шо за 100 евра забавата ќе ја продолжат кај неа дома, каде едниот ќе снима, а другите као у Pulp Fiction... сцената во подрумот, каде големиот газда ќе реши тој малку да си поигра со the dirty cop. Впрочем, да не објаснувам... The answer...
Малку ќе и се 5-6, на оваа цело маало треба да и се нареди :)

Добра беше финтата после сексот во WC-то кога мавташе со кондомот :)...Бог да чува од женска беља,после жените биле попоштени од мажите,маж после раскинување не се ебе со сите а жените со кој најдат :pos2:

маж после раскинување не се ебе со сите а жените со кој најдат :pos2:
Не лупај.

Клипов... ОМФГ:nesvest: Ова не лута женска... Оваа мајку и расплакал типов за вакво нешто да му направи за одмазда, или па ептен е психо типката, а и не треба да занемариме дека е сепак само спот нели. :icon_lol:

Ама ипак... мачето бе... да ти ебам спотот глуп :zid:

Не лупај.

Клипов... ОМФГ:nesvest: Ова не лута женска... Оваа мајку и расплакал типов за вакво нешто да му направи за одмазда, или па ептен е психо типката, а и не треба да занемариме дека е сепак само спот нели. :icon_lol:

Можеби е сниман клипот по вистински настан а за мачето немам зборови,на мојата микро печка нема опција печење мачки :nesvest:

Можеби е сниман клипот по вистински настан а за мачето немам зборови,на мојата микро печка нема опција печење мачки :nesvest:

Стави ја на пилешко, ќе заврши работа. (:twisted: :icon_lol:)

е ова ти е баш "Господ да те чува од женска беља":pipi:

Типот истрпе се, ама коа му ја скуваа мачката здиве.:pos2::pos2::pos2::pos2:

Не лупај.

Лично знам женски што се способни за вакво нешто.
совет: НЕ СЕ ДОБЛИЖУВАЈ ДО НИВ!

Типот истрпе се, ама коа му ја скуваа мачката здиве.:pos2::pos2::pos2::pos2:

Исто јас би претрпел се... ама мачето... па незнам!...

Леле спотов е крај! Нешто ко у стилот на Продиџи ми е, а и песничето не е лошо.:icon_lol:

Него, муабетот беше за типкава колку е лута. Па чим е волку лута, тоа е ваљда затоа што типот и` напраил нешто ептен лошо, не?:raz:
Најмомент е кога ја плеска тој у WC-то и кога ќе го покаже кондомот на крај. И мачето бе па...:cry:

Ама сепак, спот е ова.

Еј срцево ме стегна кога му се клецкаша женскава, а овој само гледа на екран и ништо неможе да направи :(

Леле спотов е крај! Нешто ко у стилот на Продиџи ми е, а и песничето не е лошо.:icon_lol:

Него, муабетот беше за типкава колку е лута. Па чим е волку лута, тоа е ваљда затоа што типот и` напраил нешто ептен лошо, не?:raz:
Најмомент е кога ја плеска тој у WC-то и кога ќе го покаже кондомот на крај. И мачето бе па...:cry:

Ама сепак, спот е ова.

A спотов ми го покажаа едни другари и ми викаат. Сеа ке ти пуштиме нешто. И после тоа ми викаат Значи научи дека не треба да ја налутиш женската.:pos2::pos2::pos2: А најдобар момент ми беше кога влегува типката во WC со кондомот во уста бе:vozbud::vozbud::vozbud: А типот само може да си пее You don`t care about me anymore.......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom