Кога жената е најубава?

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ќе стане од спиење. Онака бушава, без шминка и боса. Облечена во широки удобни пиџами.

Ако девојката е убава ваква, убава е секако.
точно така....ако без шминка е убава со шминка уште поуба....

Убавината е релативна...НО после мојот шмек упатен кон некоја жена...убавината е вечна!

Жената е најубава кога е во блажена состојба. Па дечките на форумот може не ни загледале, ама верувам дека повозрасните форумџии ќе се сложат со мене.

Zena e ubava ako e mirna i mila, a ako e nekoja alapaca i kavgajika kolku i da e ubava jabe. Samo znaat oni so koi lice pice a so koi ne...

koga e bremena...barem taka vikaat ama jas mislam koga e srekna i celata bleska

Жената е најубава кога е заљубена и кога е сакана а исто и кога е бремена..едноставно бликаат од убавина и позитивна енергија:pipi:

Кога е најубава?
Па се разбира,кога е дотерана,нашминкана,средена.
Тогаш е најубава.

Нема грозна жена...неодговорна,запуштена...има.
Најубава е кога се гушка,нема ништо поеротично кога гледаш како двајца се милуваат.:pipi:

Кога е сигурна во себе, кога зрачи со самодоверба и позитивна енергија

Дефинитивно---->Наутро..... :smir:

Жената е најубава кога е во блажена состојба. Па дечките на форумот може не ни загледале, ама верувам дека повозрасните форумџии ќе се сложат со мене.

Да! Ако носи машко детенце:)

Жената е убава кога ќе се натрти. :wink:

Епа девојката онака у 1 саат навечер ти си лежиш у кревет и она ти се појавуе на врата поспана, со плава коса фатена у репче и шишките на едната страна стаени, носи бела тесна маичка со прерамки и онака едната прерамка уше малце не паднала, а деколтето онака е топ и маичката и ги истакнува цицињата, а доле широки пижами со исти шари секаде, и те гледа со очињата и се смешка, и ти доаѓа у кревет и онака ти го става главчето на твoјот граден кош, ја осеќаш плавата испеглана коса на тебе и полека чувтсвуваш као те допира со ноџињата и се смешка.
Забегав ја малце, нели?:pos::pos:

Ај позз :)

најубава е кога ќе стане од спиење се измие облечи некои памучни кратки пантолонки косата у репче сјај на уста и го пие утринското кафе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom