Кога жената е најубава?

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
По мене жената е најубава кога е задоволна. Значи мислам задоволна од животот. Тогаш зрачи со некоја посебна убавина. Не мора ни да е нашминкана, ни дотерана. Има внатрешна убавина која во тие моменти доаѓа до израз.

Кога ќе клекнат пред неа и ќе ја побараат за животна сопатничка...:pipi:

...posle seks...koga e trudna i koaga e infrid ljuta...i eventualno do 25-26 godishna starost...posle toa se razlekuvaat...koja -kako...zavisi...

Воа ке ми биде би рекол јубилеен 100ти пост....затоа ќе и го посветам неа и ќе кажам дека за мене е најубава секогаш без разлика дали е полуоблечена,целосно облечена итн....
:back: прашање до неа:си знаеш нели?:pos2:

НО ТЕШКО СО ОГЛЕД НА ТОА ШТО СИ ПИЈАНА И ОБЕЗВРЕДНЕТА ВО ВРСКАТА

nedela sabajle koga i e RAZMA4KANA sminkata

НО ТЕШКО СО ОГЛЕД НА ТОА ШТО СИ ПИЈАНА И ОБЕЗВРЕДНЕТА ВО ВРСКАТА
КОЛКУ ОВА ИМА ВРСКА СО ДОБАР СЕКС?
  1. ОБЕЗВРЕДНЕТА Е ЉУБОВТА
  2. ЕДЕН ОД ПРЕДУСЛОВИТЕ ЗА ДОБАР СЕКС Е ПОДЛОГА СО ЦРВЕНО ВИНО, СЕ РАЗБИРА ВО УМЕРЕНИ КОЛИЧИНИ.

После посета на пластичен хирург, маникир, педикир фризер и најблискиот шопинг центар.

Мојата љубена е секогаш најубава, во било кој случај да ја фатиш... мислам оти нема поубава од неа... поготово кога е загрижена, во мисли, или кога се смешка... поубаво нешто никогаш не сум видел во животот мој!!! Едноставно блеска... или пак кога сака да прикрие нешто од мене за да не ме загрижи, хехехехе :back:

Иначе глобално, сите жени се најубави кога нешто им е мило, или партнерот ги изненадил со нешто... тогаш жените блескаат и од радост и од убавина... да, има и некои кои кога се лутат се најубави :) то е то... :)

Имам пишувано тука само да надополнам... Кога безгрижно оди накисната по дождот без чадор или кабаница со насмеано лице.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom