Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Мене воопшто не ми е тешко да се извинам за нешто.. и сепак мислам тоа е поради култура.. а дека ќе смениме нешто со зборот извини не сум сигурен.. чисто поради култура..Dali vi e tesko da kazete ´´izvini´´ bez razlika dali se raboti za sitnica ili nesto pogolemo ? Dali vi znaci nesto koga nekoj ke vi se izvini ili isto vi e? Dali so izvinuvanjeto se obiduvame da ja popravime greskata ili samo pokazuvame deka imame kultura ?

),она го решава цел тест а мене ме извисува,и она после излегува и се смее и ми вика "леле михаил,јас се си препишав",а јас ќе одговорам "извини маја,ама не знаев дека се договори и со други да препишуваш а мене ме извиси". Инаку ако го употребам зборот извини правилно т.е. да се извинам поради грешка тоа го правам бидејќи се каам и сакам да ми прости одредената личност,и не велам дека е лесно да се даде втора шанса,ама ако нашата врска(каква и да е,роднинска,љубовна,пријателска)била нешто повеќе од она "здраво" кога ќе се видиме во градот и она "те сакам" колку да не се сомневам во нејзините чувства очекувам да ми прости,секако,доколку грешката не е нешто многу сериозно