Кога сте нервозни кој Ви е крив?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Кривецот! Ама дефинитивно не умеам да ја прикријам нервозата... Ќутат сите околу...:toe:

Па, најчесто јас самата сум си крива за нервозата

Кога сум изнервиран секогаш страда Тестатурата...
Летаат Копчиња, никогаш не ја истурам нервозата на некој што воопшто нема врска со тоа:smir:

Првиот што ке почне да ми праве муабет:)

ПиЕмЕсот ви е крив.:pos2::pos2: чудовиштето што ви пие крв секој месец, на рати.

Е тогаш сите се криви освен јас :pipi:

Воглавном кривецот, ама не знам да прикријам нервоза и тоа многу ме нервира...:nesum:

Кога сум нервозна, се истурам на првиот/првата што е до мене.
После се каам за тоа, ама што да правам...

Кривецот (доколку е тука) или првиот/првата што ќе го/ја сретнам.

Најчесто кога сум нервозна се затварам во соба и едно 15 мин сум изолирана од светот.. :pipi: Потоа се враќам во нормала... :salut:

Најчесто кога сум нервозна...глава ме боли...не се истурам на тие околу мене туку пијам кафетин и поминува :) мразам кога некој ќе ми се истури на мене од шо бил/а нервозен/на..па шо напраив јас дее
Се десило еднаш али тоа не беше нервоза..тоа беше страв, имав непроспана ноѓ и додека одев кон школо еден човек ме бркаше со нож без причина...и у школо класната ми се дереше зашо сум трчала у ходник...е тогаш...мислам дека и се немам дерено на наставничка повеќе...и на крај се заќуте и ми рече„седни“...после отидов се извинив али не беше убаво од нејзе да ми се дере шо сум трчала де...

едноставно кажано... вратата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom