Кога сте нервозни кој Ви е крив?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Plisanite mecinja mi se najmnogu krivi gi akam od dzid mu mavam samari boks se izivuvam vrz niv :D

Не најчесто туку секогаш мама и тато.Понекогаш, ептен ретко колегите и сонцето...

Сам на себе , никој за ништо не може да ми направи ако не си дозволам сам јас .

Тој што најмногу напиња или прашува од што сум нервозен...

Денес се нервирав поради гадново променливо време, заради менстуацијата, ах! И се нервирам од глад:)

Едно време сите ми беа криви за било што :pos: ама бидна и тоа време, знам да избројам до 3 и да искулирам малце и нема потреба да ги напињам сите околу мене или било кој друг, си се носам, ха :)

Тие што ги сакам најмногу.

Најкрив сум си јас :)... Ама ако сум мнгоу изнервиран зидот е крив .!!!

Никогаш не окривувам никој, секогаш сама сум си крива и себе се окривувам. Значи кога сум нервозна тоа ретко се приметува зашто не сакам другите луѓе да се нервираат за мене, тоа е.

Zavisi ako sum malku nervozen si se okrivuvam sam sebe ama ako mi se spojat zickite ja zalam vratata i mausot (btw rekordno skrseni mausi vo rok od eden mesec 14:kesa:)

Pa ne mi se site krivi ni mene vo toj moment no znam da se isturam na nekoj nedolzen no toa e.Ama toj sto me nalutil on si znae

Сите! На кој ќе ми излезе пред нос му се дерам!

ЕВРЕИТЕ!!!

(сеуште преку кур од нацисти. Ќе ми помине. Ваљда.)

Sith

Не знам уствари.
Секогаш се убедвам дека сум самата јас,ама многу често се докажува спротивното. И без комплементен закон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom