Кога сте нервозни кој Ви е крив?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
jas sum kriv za se, samiot ponekogas navleguvam vo raboti sto znam deka ke me iznerviraat

тој што е барем малку замешан во случајот

site mi se krivi se isturam na prviot koj ke go sretnam ali najcesto najveke strada majka :nesum: mi zosto se rasptue so kako koj me iznerviral zosto.. a vo takvi momenti ne sum bas raspolozena za muabet

Не се истурам врз никој,никој не е крив шо јас сум изнервирана нешто,личноста која секогаш знае да ме смири е дечко ми:back:

Kriv mi e :) toj sho e do mene na koj najdam se istruram moze za nisto ali .. to e to:toe:

Тој што ми ја предизвикал нервозата.
И јас! Секогаш си се лутам сама на себе што сум дозволила такво нешто и што не сум попретпазлива и што не се штедам од непотребни нервози.

So znam koga sum nervozna ne se isturam vrz nikogo i sekogas si se krivam sama sebe i zatoa mi e posle krivo za mn raboti taka da vrti suci ja sum si kriva za se, nz zaso taka mislam ali taka se cuvstvuvam.Fala bogu deka sekogas ima i dr licnosti sto koi sto imaat del od vinata sto sum nervozna no sepak sekogas sebe se smetam za najgolem krivec...:jaj:

V o sustina gledam da ne se isturam na nikoj ali imam momenti koga nekoj na ognot maslo dotura i samo 1 zbor e dovolen da si go odnesi za se. A najmnogu majka mi i stvarno zalam za toa ama stvarno.

...хммм зависи..некад самата сум крива заш се нервирам за таа ствар..затоа више не се замрам со мн ствари :toe:..инаку обично сите околу мене..цел свет ми е крив..ама смао кога сум изнервирана..деее моем све да ти кажем..и коај ќе се смирим...едноставно жал ми е..и се извинуам:pipi:

koga sum nervozen, kriv e toj sto me iznerviral, ustvari uvek se krivi drugite posto mene mi e super se dur nema koj da me iznervira.

јас кога сум нервозен...одма добивам kick the cat syndrome...

т.е. кога имам толку негативна енергија сторирано (постои ова?) во мене, се лутам на се и сешто, на кому иде...:) во некои случаи тоа е брат ми, во некој другарите, во некои моите ...:zid:

Кога сум нервозен, виновни ми се оние кои се околу мене и се најмалку виновни за сето тоа, ама сепак тоа е последица од гневот и недостатокот од самоконтрола.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom