Кога сте нервозни кој Ви е крив?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Обично сум нервозен поради моите родители (заради учењето), па затоа они ми се криви :vozbud::pos2:

Кога сум нервозен секојпат се испразнувам на личноста што најмногу ја сакам, и не можам да се контролирам во некоо ситуации.

Фрижидерот, кога е празен, менструацијата, кога не ми доаѓа на време, мајка ми кога мрчи за се и сешто, сестра ми кога се обидува да ми соли памет, луѓе околу мене кога смрдат у автобус, а највише си го добиваат оние што не ми се криви, ама налетуваат на мене. Им се извинувам.

Не знам... не сум размислувал баш многу во тој момент :D Сигурно е крив тој што ме направил нервозен (логично нели :D )

Крива сум си јас,што сум дозволила некој да ме изнервира.
И не се истурам врз никој,само пуштам музика до даска,и за пет минути заборавам се што ме изнервирало.

Сама сум крива што сум дозволила некој да ме изнервира!

па сама сум дозволила некој да ме изнервира, ама се има свои граници, а мене малку ми треба:)
ама најчесто од такт ме вадат домашните..некогаш органски не ги поднесувам:kesa:

Грците ,

ништо друго не можи да ме изнервира...
добро и шовинистите понекогаш, и некои членови на опозицијата редовно ме нервираат, ама најмногу Грците...

Дечки читајте малце со е прашањето на темава > Кога сте нервозни кој Ви е крив?< а не кој ве нервира.

Мене тогаш сите ми се криви?

Дечки читајте малце со е прашањето на темава > Кога сте нервозни кој Ви е крив?< а не кој ве нервира.

Мене тогаш сите ми се криви?
ЗнаЈме дечко :), само сакавме да разбиеме монотонија. Оти класичен одговор на темата е:
~или сите ми се криви освен тој што треба;
~или свесен/а сум дека кривицата е во мене и се обвинувам сам/а.
Под В.) нема.

koga sum nervozna mnogu cesto si se ljutam sama na sebe zatoa sto mislam deka samo nie sme si krivi za toa sto ni se slucuva, no sekako najubavo mi e koga ke mu se isturam na nekoj( toa retko :):):):):):))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom