Кога сте нервозни кој Ви е крив?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Интересно прашање...па сега во моментов сум многу ама многу нервозен и можам да ви кажам со апсолутна точност дека колку и да не сум крив јас секогаш си се обвинувам себе си.А не дај боже да сум крив...е тогаш пагам во депресии се навредувам себе си.Ми се има случено и да се истурам на накој но тоа би била личност која што би ја почитувал оти ке мислам дека ке ме разбере...Сепак мојот одговор на прашањево е дека јас самиот сум си крив за скоро се...:smir:

Кој е до мене, обично се истурам врз пц то. .. затоа се сум без слушалки и тастатури и мауси. .. :S

Кој е до мене, обично се истурам врз пц то. .. затоа се сум без слушалки и тастатури и мауси. .. :S
Исто...
И шознам,,многу ретко сум нервозен...

Koga sum nervozna obicno "go jade"toj sto e vo momentot do mene:)
Inace se isturam mnogu na deckoto(zal mi e)ama mora na nekoj neli??!!

koga sum nervozna sakam da me ostavat na mira i nisto ama bas nisto da ne me prasuvaat, ako nesto me prasaat vednas se isturam-najcesto e toa toj koj sto nisto ne mi napravil

Кога сум нервозна прво на мајка ми па после на другарките ке се истурам, изнадерам, а и со брат ми сум многу лоша и се однесувам многу идиотски:kesa: ...и кога ке се смирам излегувам надвор(никако не се затворам сама) и барам некоја личност да ме развесели...

nacesto dalinskoto od televizorot pa zatoa izgleda kako da bilo na sremski front

Ако некој е крив едно е сигурно дека тоа не сум јас а тој што е виновен зависи од мене.Секогаш различна личност,не ми е интересно да се карам со исти луге :vozbud:

Обично сите ми се криви, но во последно време за се сум јас самата крива.И да не е така,јас сум лута на сама себе.:lud:

За нервозата ретко кој е крив.Управо нервозата е само еден Емоционален отров што се пренесува психички меѓу луѓето.Како што има,болести на организмот што се пренесуваат, така и психички болести има што се пренесуваат. На пример во друштво нека се насмеат сите, а вие не знаете за што се смеат, сепак ќе имате некоја мала насмевка на вас.Исто и нервозата. Ако се сите нервозни , се осеќате и вие несигурно,лошо расположени,и не обрнувате внимание на убавите моменти.
Мал пример- Замислете дека жена се кара со својот маж.Тој не е тука а таа е бесна на него и сака да му врати. Тој кога ќе си дојде,таа почнува да го навредува, со силни зборови, вика неспособен си, најлош си у цело мало, не те бива за ништо , алатот ти е за никаде и слични срања на кои тој би се изнервирал. Доколку се изнервира, тоа уствари се инфицирал со таа "болест". и потпаѓа под влијание на тој што му го пренесол тој отров-нервоза. Жената се осеќа добро затоа што му вратила, но сега имаме друго срање.Тој го прима нејзиниот емоционален отров, и плус неговиот бес, тоа се две срања. И така се пренсува таа болест на сите.
Најважно е да одбегнувате да ве привлекуваат, и да успеат да ве инфицираат.КОа ќе успее некој да ве изнервира управо успеал да ве изнервира. Кога сте нервозни на некој, ептен нервозни, и доколку на тој што сте нервозни, не можете да му вратите , осеќате страв, вие ќе се истурите на некој друг. И така таа ментална болест се пренесува.
Нервозата не е воопшто природна туку заразна ментална болест што цел свет боледува од неа.
Само еден совет,не дозволувајте со зборови да успеат да ве изнервираат па ниту со дела.Коа ќе видат дека не можат да го постигнат саканиот ефект едноставно ќе одјебат.
Не ширете го стравот, кој ја раѓа нервозата....од која денес целиот свет страда од неа........

Сите ми се криви освен јас самата. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom