Кога сте нервозни кој Ви е крив?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
тој што ме изнервирал.а се истурам најчесто на било кој е до мене....

Кога сум нервозна криви ми се сите!!! Затоа боље е никој да не ми праи муабет и да не ме нервира повеќе зошто после не одговарам за последиците :pishtoldz

ау мене само мајками ми е крива ак сум нервозна, а зш така господ знајт! ухххх, опасност!

E koga sum nervozna sekoj moze da mi bide kriv, toj sto e blisku do mene neka faka dzade oti ke si go okrka ni kriv ni dolzen. :toe:
Ali dobroto e sto mi mine za 15 min.

pa obocno mi e kriv samo onoj so koj sto navlagam vo konflikt nema potreba da go isturam besot na nekoj koj sto stvarno ne mi napravil nisto

само тој што ми стапнал на нервот,не истурам бес на невини посматрачи.

Сите шо се околу мене у тој момент и ме замарат .. Дрн Дрн Трнтн н .. и ми иде да го . .. ..

оууу, подобро да нема никој до мене кога сум нервозен, не бирам средства нити ситуации...

Sestra mi.ona go pie sekad :)

Ситеее! Ама најжалосно е што им се истурам на тие што ми се најмили и најмногу имаат трпение со мене...шмрк, шмрк...еве на форумов јавно им се извинувам :smir: Ама тие на кои им се истурам всушност испаѓа да бидат оние коии најмногу ме знаат, па не ми замеруваат...
И патем, откако ќе заврши периодот на тормозење на сите околу мене, после иде период на себемразење, предизвикано од мојата свесност дека ама баш се било предизвикано од мене, што на некој начин ми олеснува, бидејќи сфаќам дека како сум си го донела проблемот што ми ја предизвикал нервозата, така и сама ќе си го решам...
И после тоааа...следи период на многу чоколади, кафиња и мнооогу убави моменти исполнети со смеа... :back:
П.С. Најбитно е да не дозволите нервозата да ви премине во составен дел на личноста, т.е. да бидете доволно емоционално интелигентни за да сфатите „каде попуштил конецот“...Чунки, ако дозволите да ви се напластат некои работи, маф ви е работана :jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom