Кога сте нервозни кој Ви е крив?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
SITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,,,,,,I bas mi e zal za tie so ke naletaat togas do mene...znaat kako im e:zlo:

Koga sum nervozen koj mi e kriv...Dobro prasanje zavisi za koja pricina sum nervozen, ako sum nervozen za slaba ocenka na uciliste najcesto profesorkata. :):):)

кога сум нервозна крив ми е тој што ме изнервирал!!!!!!
ама ретко ми се дешава да сум нервозна....

ако се изнервирам.. ама тешко малку за да ме изнервират :)
се издушувам дома врз брат ми:pos2:

Koga sum nervozna, palam cigara i zaminuvam dodeka ne "oladam".......Posle toa gi rascistuvam rabotite, a toj sto mi zgresil neka mu ja misli...:zlo:

Никад не се нервирам и тешко некој да ме изнервира...

koga sum nervozen kriv mi e toj so me iznerviral...obicno sam se smiruvam, a ako nekoj dojde da me smiri da se zafrkava so mene ke si napravi loso na nego....

b-o-g-o напиша:
koga sum nervozen kriv mi e toj so me iznerviral...obicno sam se smiruvam, a ako nekoj dojde da me smiri da se zafrkava so mene ke si napravi loso na nego....

Се сложувам со тебе. И кај мене е така- тој што ме изнервирал тој ми е крив, сама ако не се смирам никој не може да ме смири, па уште ако некој почне да се зафркава со мене, сигурно лошо ќе помине

koga sum nervozna obicno im davam na znaenje na lugjeto okolu mene deka momentalno sum mn nervozna i da ne me 4epkat :toe: se obiduvam da ne se isturam na nekoja nevina licnost zatoa sto znam deka taa ne mi kriva za nisto...a za da mi pomine nervozata treba da i se isturam na taa licnost sto me naparavila nervozna :smir:

Nikoj. Probuvam da bidam smiren osven ako nekoj navistina si go bara i pocne da me gnjavi so nekoi negovi devizi za podobar zivot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom