Кога сте нервозни кој Ви е крив?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Obicno ne pokazuvam koga sum nervozen. Se smeskam i se pravam deka nisto ne mi e (ako ne sum premnogu iznerviran). Ali ako mi prekipi se isturam na prviot sto ke mi dojde i ke mi prerece ili mi kaze nesto sto mislam deka ne e taka. A koga ke pocnam pretezno ne zapiram dur ne ja isturam cela nervoza bez razlika dali mi e najdobar drugar ili nekoj od familija ili nekoj sto sum go upoznal togas. Vakvi stvari retko se slucuvaat, ali koga ke se slucat site begaat od mene i zakutuvaat oni posto neznam da zakutam jas. A ako ne zakutat mav im e rabotata. Ali sepak toa mnoooogu retko se slucuva posto pretezno ja krijam nervozata.

Никој, сама си се нервирам, ама ако ептен ми преврие кој прв ми се најде....

Koga sum jas nervozna me nerviraat site sto se okolu mene i site sto ke me prasaat nesto!

Сите, Јас самата или пак Никој ( зависи од ситуација )

Обично кога некој ќе ме изнервира не реагирам... ама после се празнам на некој другар/ка и пола саат тупам како тој некој ме изнервирал...:)

Кога сум нервозна ? Па сите дефинитивно , ја истурам секогаш нервозата врз погрешни луге али што да правам кога не го погодиле времето и местото.Ама тоа се случува само во екстремни случаи иначе не покажувам дека сум нервозна во никој случај цело време си се смешкам ко ништо да не ми е :)

Цацко ми е крив за се :pos:

Koga sum nervozna site shto se okolu mene i ako me rasprashuvaat neshto ili mi zborat mi se krivi..Koga sum nervozna sakam da bidam sama i normalno em za da ne go prenesuvam besot na drugi i em na moj nacin sama da go isfrlam nekako od mene..Ako sum se razvikala prethodno na nekoj posle mu se izvinuvam i mu ja objasnuvam situacijata vo koja bev..

obicno se nerviram na igri vo kompjuterot a togas krivi mi se tastaturite :)

Koga sum nervozen nikogas ne obvinuvam nikoj. Retko moze da se sluci nekoj da go zmetam za kriv za toa sto sum nervozen i da mu se isturam na nego ama toa mora da e nesto navistina ozbilno. Inaku sekogas se pomiruvam so toa deka se nerviram zatoa sto sum zgresil nesto i samo si ja eckam glavata od zid. :) I najmnogu sakam da sum sam togas za da si go izbistram mozokot na mira da si razmislam i da donesam zaklucok sto sum zgresil za sega da se nerviram, i drug pat da ne pravam takvi greski.

Koga sum nervozna site mi se krivi, i se isturam sekogas na tie sto prvi ke mi se doblizat ili kazat nesto..ni krivi ni dolzni....a nekogash i ima licnost koja donekade moze da me raspolozi

Mavam pernici u sobata, a ako nekoj mi se priblizi togas i kotek ke si lapne. Ama toa samo koga sum epten naapana. :jaj:

Pa kriv mi e sekoj koj e do mene probuvam da se kontroliram

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom