Кога сте нервозни кој Ви е крив?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
SITE mi se vinovni... pcujam, se inatam so sekoj koj ke mi rece nesto.
No od koga ke razmislam sfakam deka sum si napravil samo pogolema belja i pak... na starata nervoza :toe:

hahahha sekoj okolu mene NORMALNO vo takvi situacii neli kolku i da sme krivi mehanizmot ni e takov da napagame se okolu nas osven samite sebesi.......loso ama that's how it is....

сите ми се криви околу мене...глеам да се воздржам али ретко...најчесто се истурам на оној кој ми е најмалку крив.....

site so se okolu mene mi se krivi i na niv ja isturam nervozata i poradi toa mn cesto se kaam zaso na toj nacin nekoi lugje imaat steknato mn pogresno mislenje za mene....ali sea pokusavam besot da si go kontroliram i da ne go isturam na nedolzni lugje :toe:

Па обично не се дерам и не покажувам нервоза ама кога ќе се најде некој паметен да ми стапне на жуљ тогаш сите ми се криви и се дерам на секој што ќе ми прозбори. Иначе ако не се закачне некој колку и да сум нервозен си ќутам

Se trudam da ne izbuvnuvam i da ne se isturam na nekoj koj ne e vinoven. Ja cuvam nervozata dlaboko vo mene i najcesto si traam.No ako nekoj vo toj moment me iznervira mnogu togas na nego se isturam i za predhodnoto.

аууууууууу,сестра ми го јаде ко никој.Не знам зашто ама сите околку мене го јадат кога се нервирам.Не дека јас сакам така ми доаѓа

Јас кога сум нервозен сите околу мене се криви

Pa najveke na sestra mi a ako ne e ona tuka toj sto stoi pred mene gadno se zafrknal

Кога се изнервирам криви ми се тастатурата, маусот или сестра ми..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom