Кога сте нервозни кој Ви е крив?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Nekogas jas sam sum si kriv ama nekogas site mi se krivi.Sepak gledam obicno da mi bide kriv samo toj sto e pricina za nervozata.

Koga sum nervozna, sekogas baba mi e kriva! Sekad na nea i se isturam. Greotka sirotickata kolku stvari ima pretrpeno od mene.:(

Коа сум нервозна само палам цигара за цигара и грицкам нокти. И евентуално го нокаутирам тој што ми згрешил:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

pa da ...... i ja izcaduvam cela kutija cigari za 30 min.
ama sam si se krivam sto sum dozvolil da dojde do takva situacija
normalno ako imalo sansa da smenam neso a ne sum

Кој и да ме изнервира им се истресувам на телефоните далечинските од телевизорот, двд-то и слично или вратите, ко тие да ми се криви.:toe:

Site samo ne ja samata,
da im ebam mamata.
:pos2: :poss:

Најчесто се истурам на една, единствена личност, а тоа истурање не е дерење, туку е разговор, и од тој разговор најчесто произлегува смеење до смрт, иако ситуацијата не е воопшто за смеење, ама шо да праам таква е личноста, и веднаш знае од најлошото да напраи дека е најдоброто нешто што ми се случило.
А во ситуација кога оваа личност не е до мене, се дерам по се шоќе најдам, се ме нервира, а најмногу си го јадат тогаш домашниве животни, особено брат ми пошо е помал:)

Koga sum nervozna i koa mi vrie krv...hmm..Se deram i cela nervoza ja isteruvam na prvata licnost sto ke mi prozbori...i koga ubavo ke se iznaderam mislam deka mi stanuva polesno i me faka smea:pishtoldz :motor:

Toj sto me iznerviral

обично не се нервирам преку ден, ама и да се изнервирам не ми е никој крив не се серам на никој, ама затоа од сабалје секогаш сум нервозен и не можам од сабалје да праам многу муабет и да трпам прашања, така да така сабаљечки ако некој ми збори и ме прашува нешто обавезно се дерам.

Najcesto se isturam na onoj koj me iznerviral..koga sum doma,toa najcesto e majka mi koja postavuva premnogu prasanja!Sepak nejze nemoze da i se deram,taka da od ko ke me iznervira ona se deram samata vo sebe ili pak se zatvaram u soba i placam,onaka so mn solzi,pa i pisuvam na sestra mi preku msn i togas se smiruvam
Ko ke me iznervira nekoj drug,togas nemu mu kazuvam se so imam u faca,mu se deram malce,i posle se smiruvam!
Vo princip nikogas ne se nerviram bas do tocka na histerija..sepak,najlesno nervozata ja prebroduvam koga ke se isplacam edno ubavo!

Na nikogo ne mu se lutam i isturam posto smetam deka samata sum si kriva sto sum dozvolila nekoj da me iznervira! Nervozata ja cuvam vnatre vo sebe izvesen period a toj e kratok.

pa normalno site mi se krivi:poss:

мене некако сите ми се криви ааах

Ау ко ќе сум нервозен кој да го видам ми е крив !!!
ама многу ретко се нервирам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom